PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Як п'ять пальців / Как пять пальцев / Comme les cinq doigts de la main (2010) HDRip мега
Як п'ять пальців / Как пять пальцев / Comme les cinq doigts de la main (2010) HDRip мега
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1.07.2010 скачати
04.07.2010

Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1.07.2010 скачати

Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1.07.2010 скачати

Диск/флешка сисадміна SONYAPE від 1.07.2010 - диск, вміст якого просто необхідний в першу чергу системному адміністраторові, але і звичайному користувачеві теж принесе неоціниму користь. З його допомогою можливо: резервне копіювання і відновлення, робота з розділами, відновлення видалених даних, антивірусна перевірка, робота в інтернет (наприклад для пошуку драйверів або додаткових програм в той час, коли основна система не працює), а також багато що інше.

Особливості:
- швидке завантаження за рахунок невеликого ядра, решта програм вмонтовується пізніше за допомогою sh.exe
- декілька способів завантаження: з CD, з USB-Flash/USB-HDD, по мережі (на скільки мені відомо, жодна збірка не позиціонується як мережева. Додаткові відомості у файлі readme.txt).
- докладні коментарі до кожної програми в збірці.
- розмір iso файлу відповідає розміру CD-диска.

Диск містить графічне і текстове (у разі непрацездатності графічного) меню наступного змісту:
• Диск сисадміна SONYAPE 1.07.2010 - Власне сама система PE. Пункт вибирається автоматом через 30 секунд (на випадок, якщо не визначилася клавіатура). Містить всі програми, перераховані в таблиці нижче. Основний інструмент.
• Acronis True Image ES 9.7(8398) русявий Universal Restore - Лінуксовая версія акроніса. Зазвичай використовується на стандартних чіпсетах. Вантажиться швидко, в порівнянні з версією під windows може активувати відновлення при завантаженні, але немає
Universal Restore (Є у версії windows з пункту 1) • Acronis true image home 2010 (6053) русявий Plus Pack - Лінуксовая версія акроніса. Основна відмінність - підтримка Vista і windows 7. Активація відновлення при завантаженні працює.
• Acronis Disk Director Server v.10(2169) русявий - Лінуксовая версія акроніса. Робота з розділами. Вантажиться швидко, але має небагато огранічений функціонал в порівнянні з версією під windows(є в першому пункті)
• Hiren's BOOTCD 10.6 - Доважок до диска. Безліч утиліток під DOS і windows 98. Працює швидко, не вимогливі до ресурсів. Присутні також і wintools, доступні з-під звичайної windows.
• Тест пам'яті Memtest+ 4.00 - Перевірка пам'яті. Перше, що запускаю при синіх екранах.
• Прошивка BIOS Uniflash - Тут лежать флешери для прошивки BIOS. Корисний за наявності звичайного floppy або при редагуванні .img файлу для завантаження з флешки або по мережі.
• Перевірки HDD Victoria 3.52 DOS - Якщо чіпсет пізнався вікторією, то можна секоноїмть час і не вантажити віндовую версію.
• PLOP Boot Manager - Диспетчер завантаження. Дозволяє завантажитися з будь-якого носія, навіть якщо в BIOS немає такого пункту.

Типовий приклад застосування диска: приходиш до користувача, а система вже руйнує і не вантажиться.
Установка windows поверх проблему часто не вирішує, а установка з нуля знищить призначені для користувача дані. На довершення до всього, диски з драйверами відсутні, паролі від пошти і інтернет користувач не пам'ятає (були збережені установкою галочки "запам'ятати пароль", та ще і потрібно зберегти призначені для користувача фотки. Порядок дії наступний: вантажимося з диску, видаляємо тепер уже непотрібні файли pagefile.sys і hiberfil.sys, видаляємо все в теках "System Volume Information" і RECYCLER, видаляємо все в C:\WINDOWS\Temp
C:\Documents and Settings\имя\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\имя\Local Settings\Temporary Internet Files
Ці дії декілька зменшать розмір створюваного резервного образу.
Запускаємо акроніс true image і робимо резрвную копію. Тепер можна скопіювати призначені для користувача файли, витягнути паролі за допомогою утиліт від Elcomsoft і Nirsoft. А на довершення, зберегти драйвера за допомогою smart driver backup. Після цього можна перевірити диск за допомогою victoria, якщо були підозри на його працездатність, і з чистою совістю форматувати диск і ставити windows наново. Втім, наново ставити не обов'язково, можна розвернути заздалегідь підготовлений образ з основними програмами і драйверами тим же акронісом, а universal restore допоможе у випадку, несумісності ядра або ACHI режиму HDD контроллера.

Повний список програм з описами в збірці SONYAPE від 1.07.2010:

Програми від Acronis:
Disk Director 10 - Створення, копіювання, видалення розділів, зміна розмірів.
True Image ES 9.7(8398) русявий - Створення образів розділів і дисків, відновлення розділів з образу. Клонування дисків.
Acronis true image home 2010 (6053) русявий Plus Pack - Створення образів розділів і дисків, відновлення розділів з образу. Клонування дисків.
Підтримка windows 7/vista
Recovery Expert - Відновлення даних.
Acronis Disk Editor - Редактор диска.

Антивіруси:
AVZ - Антивірус Зайцева. Дуже корисний при видаленні руткитов.
DrWeb 6.0 - зручний і швидкий антивірус. Перевіряю їм, якщо комп'ютер не швидкий.
AVP 7.0 - найуїдливіший антивірус. Дуже жадібний до пам'яті і процесорних ресурсів, зате має найвищий відсоток виявлення.

Архіватори:
7-zip 9.12 - архіватор, який краще за всіх тисне. Але при цьому робить це дуже довго і вимагає багато оперативної пам'яті.
Winrar 3.93 - архіватор, зручний і швидкий.
ULTRAISO 9.3.6 - програма для роботи з образами дисків від .img до .iso
Winternals ERD commander 2005:
Вибір директорії Windows - Перед роботою з утилітами потрібно вказати робочу теку windows.
Управління комп'ютером - Аналог віндової оснащення Управління комп'ютером. Відмінність в додаткових пунктах: автозапуск, служби і драйвери.
ERD Crash Analyze - Дозволяє проаналізувати файли відладчика системи і зрозуміти на якому етапі відбувся збій.
ERD Disk Wipe - Дозволяє безповоротно знищити всі дані на диску.
ERD Disk Commander - Призначений для відновлення файлів і виправлення помилок в таблицях розділів і завантажувальних секторах.
ERD File Restore - Утиліта проводить пошук і відновлення видалених файлів.
ERD File Search - Звичайний пошук файлів, як параметри ім'я, дата і розмір.
ERD Hotfix Uninstall - Засіб відміни установки пакетів оперативних виправлень (hotfix), Microsoft, що випускаються.
ERD Locksmith - Дозволяє створити нового користувача, змінити пароль що вже існує.
Редактор реєстру - редактор реєстру видаленої ОС.
ERD SFC-scan - Утиліта дозволяє перевірити системні файли і відновити їх, якщо вони були зіпсовані або видалені.
ERD System Compare - Дозволяє порівняти конфігурацію системних файлів, служб і драйверів пошкодженої системи з аналогічною справною.
ERD System Restore - За допомогою цієї утилітки можна знайти в аварійній системі точку відновлення і "відкотити" систему на раніший період, коли вона була повністю працездатною.

Файлові менеджери:
Far manager 2.0 (1420) - Файловий менеджер з консольним інтерфейсом Norton Commander і підтримкою купи архіваторів.
Total Commander 7.50 - Файловий менеджер з віндовим інтерфейсом і величезною кількістю плагинов.

Іграшки. Треба ж адміну чим-небудь себе зайняти, поки гойдається драйвер або тисне образ.
MagicLines
Marriage
Солітер
Чирва
Косинка
Павук
Сапер

Мережа:
HOVERIP 1.0b - Утиліта відображає поточні мережеві настройки локальної мережі, містить вбудовані функції Nslookup, Traceroute, Ping і сканування портів.
Firefox 3.6 - Веб-сервер-браузер Firefox є швидшим, безпечнішим і гнучкішим в настройці інструментом для роботи в Інтернеті.
Opera 9.64 - найшвидкісніший, дуже зручний і багатофункціональний браузер.
Putty 0.60 - Консольний Telnet і SSH-клієнт.
Radmin viewer - одна з кращих програм видаленого адміністрування ПК для платформи Windows
Видалений робочий стіл RDP 7.0 - стандартний клієнт RDP для windows.
VNC viewer - Система видаленого доступу до робочого столу комп'ютера, що використовує протокол RFB (Remote FrameBuffer).
Softperfect NetwScan 2.4 - Безкоштовний багатопотоковий ськаннер для протоколів IP, SNMP і NETBIOS з модемним інтерфейсом і деякими розширеними функціями.
POPPeeper 3.5 mail - безкоштовна програма, службовка для повідомлення користувачів про появу в їх поштовій скриньці нової електронної пошти.
AdvancedPortScanner 1.3 - компактний, швидкий, надійний і простий у використанні сканер портів для платформи Win32.
R&Q - аська.

Паролі і кряки:
Anti WPA 2.3 - Ліки winlogon. Крайній захід, якщо злетіла активація, windows не вантажиться і не пускає в систему навіть в безпечному режимі.
ntpwedit 0.2 - Програма для редагування паролів в системах сімейства Windows NT (таких як Windows 2000 і XP), вона дозволяє змінити або видалити пароль будь-якого локального користувача. Програма НЕ уміє розшифровувати паролі або міняти паролі користувачів домена і Active Directory.
Active Password Changer - Программма дозволяє скидати пароль адміністратора у випадку якщо ви його забули і не маєте доступу до системи.
Password Renew 1.2 by sala - Скине або встановить новий пароль для будь-якого локального користувача, створить новий обліковий запис з правами адміністратора або дасть права рута що існує.
WindowsGate - Утиліта дозволяє відключити перевірку паролів зовсім, потім увійти під останнім користувачем (може бути і доменним) в будь-яку Windows (2000/XP/Vista/2008), а після закінчення роботи повернути перевірку пароля обратно.
XP-Key-Reader 2.7beta by Joshuas - Прочитування і зміна ключа.
Multi Password Recovery 1.2.0 - Автоматично знаходить і розшифровує паролі із понад 70 популярних програм. Показує паролі під зірочками, дозволяє скопіювати SAM-файл, згенерувати новий пароль, зберегти звіти на жорсткий диск.

Утиліти від Elcomsoft:
Advanced EFS Data Recovery Pro 4.2 - Програма для розшифровки файлів на розділах NTFS зашифрованих за допомогою Encrypted File System (EFS). Підтримуються Windows 2000/XP/Vista/2003/2008.
Advanced Instant Messengers Password Recovery 3.70 - Програма для відновлення паролів до Інтернет-мессенджерам. Всі паролі знаходяться відразу, прямим декодуванням.
Advanced Mailbox Password Recovery 1.9 - Програма для відновлення паролів до аккаунтам електронної пошти.
Advanced Outlook Express Password Recovery 1.20 - Програма для відновлення паролів до поштових скриньок, ньюс-серверів і записів Identities в Outlook Express.
Advanced Outlook Password Recovery 1.34 - Програма для відновлення паролів до файлів .pst з персональною інформацією Outlook.
Advanced Office Password Recovery 4.11 Professional - Програма для відновлення паролів до документів Microsoft Office 95/97/2000/XP/2003/2007, MS Money, MS Visio, MS Backup і паролі IE Content Advisor.
Advanced PDF Password Recovery Professional 5.0 - Програма дозволяє знімати парольний захист і відновлювати паролі документів у форматі PDF Adobe Acrobat всіх версій.
Advanced Archive Password Recovery 4.50 - Відновлює доступ до зашифрованих архівів, знімаючи парольний захист або відновлюючи оригінальні текстові паролі. Підтримуються архіви ZIP і RAR.
Advanced SQL Password Recovery v1.01 - Відновлення паролів для баз даних Microsoft SQL Server 2000/2005/2008.
Proactive Password Auditor 2.0 - Утиліта для тестування якості парольного захисту в операційних системах Windows NT/2000/XP/2003/Vista/7.

Утиліти від Nirsoft:
ChromePass v1.05 русявий - Утиліта ChromePass дозволяє подивитися імена користувачів і паролі, що зберігаються у веб-сервері-браузере Google Chrome.
Dialupass v3.05 русявий - Ця утиліта виводить список всіх записів dialup/VPN і відображає імена користувачів, логіни і паролі.
IE PassView v1.17 русявий - утиліта управління паролями, відкриває паролі, що зберігаються у веб-сервері-браузере Internet Explorer. Підтримуються всі версії від 4.0 до 8.0.
Mail PassView v1.55 русявий - Утиліта відкриває паролі і інші параметри аккаунтов, які зберігаються в поштових клієнтах: Outlook Express, MS Outlook, Win Mail, IncrediMail, Eudora, Netscape, Thunderbird, Yahoo! Mail, Hotmail/MSN mail, Gmail.
MessenPass v1.30 русявий - Утиліта для відновлення паролів від мессенджеров: MSN Messenger, Win Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk, ICQ Lite 4.x/5.x/2003, Trillian, Miranda, Pidgin і інш.
Network Password Recovery v1.23 русявий - Утиліта відкриває мережеві паролі користувача з файлу Credentials. Для відкриття потрібне знать пароль користувача.
OperaPassView v1.01 русявий - Утиліта розшифровує і показує паролі браузера Opera, що зберігаються в жезлі (wand).
PasswordFox v1.20 русявий - Утиліта проказиваєт логіни і паролі, що зберігаються у веб-сервері-браузере Mozilla Firefox.
ProduKey 1.40 русявий - Утиліта проказиваєт PRODUCTID і CD-Key на MS-Office, Windows, Exchange Server і SQL сервер.
Protected Storage PassView v1.63 русявий - Утиліта відкриває паролі із захищеного сховища, використовувані Internet
Explorer, Outlook Express і MSN Explorer.
PstPassword v1.12 русявий - Утиліта відновлює втрачені паролі з файлу .pst Outlook.
Remote Desktop PassView v1.01 русявий - Утиліта відкриває паролі з файлу .rdp видаленого робочого столу.
VNCPassView v1.02 русявий - Утиліта відновлює паролі, що зберігаються в програмі VNC.
WirelessKeyView v1.33 русявий - Утиліта відновлює всі мережеві ключі шифрування (WEP/WPA), які були збережені службою
Бездротова настройка.

Відновлення даних:
Paragon Hard Disk Manager 2010 (9369) Pro русявий - Набір програм для роботи з розділами і образами жорсткого диска: створення, зміна, відновлення, дефрагментація. Примітна нова функція P2P настройка ОС, що настроює операційну систему при перенесенні диска на інше залізо.
R-Studio 5.2 (130701) en - R-Studio це група надійних, ефективних і рентабельних утиліт для відновлення даних з жорстких дисків, а також інших пристроїв - таких, як CD, DVD, дискет, USB дисків, ZIP дисків і пристроїв флеш-памяті (Compact Flash Card, Memory Sticks).
Recuva 1.37.488 русявий by Piriform - Невелика безкоштовна утиліта, яка призначена для відновлення файлів, видалених з ПК випадково або втрачених в результаті програмного збою або помилки в роботі додатків.
Recover My Files 4.04 - Утиліта для відновлення видалених файлів. Особливість - простота використання за рахунок "майстра", що робить процес відновлення дуже легеням. Підтримує роботу з файлівимі системами FAT12, FAT16, FAT32 і NTFS.
Partition Table Disk Doctor 3.5 by EASEUS - Унікальне у своєму роді програмне забезпечення для Windows, що дозволяє відновити розділи жорсткого диска і повернути втрачені дані. Вбудована технологія відновить інформацію із завантажувальних розділів, що містять помилки, файли систем FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, EXT2, EXT3, SWAP, файли з IDE, ATA, SATA, SCSI і зовнішніх жорстких дисків.
Data Recovery Wizard Professional 4.3.6 by EASEUS - Утиліта, призначена для відновлення даних, втрачених при форматуванні, видаленні, пошкодженні розділу або логічного диска, раптовому виключенні системи, збої живлення і т.п.
MBR fix - Графічний варіант утиліт fixboot і fixmbr з консолі відновлення.
EasyRecovery Professional 6.20 - Пакет програм, що дозволяють відновлювати дані на жорсткому диску після їх видалення з корзини, помилкового форматування, вірусної атаки або збою в роботі системи або додатку.
Zero Assumption Recovery 8.5 русявий - Зредство відновлення даних із збійних носіїв. Підтримуються файлові системи FAT і NTFS (в т.ч. із стисненням). Підтримка масивів RAID0 або RAID5. Є режим відновлення фотографій і пошук втрачених розділів.

Утиліти від Runtime:
Runtime DiskExplorer for FAT 3.66 - Мнгогофункциональная утиліта для роботи з NTFS дисками.
Runtime DriveImage XML 2.13 - Ця програма призначена для резервного копіювання розділів жорсткого диска, створення образу диска, а також програма уміє копіювати інформацію з одного жорсткого диска на іншій.
Runtime GetDataBack for FAT 4.0.0.2 - Один з тих, що ведуть і відомих, інструментів по відновленню даних з різних носіїв з системою FAT.
Runtime GetDataBack for NTFS 4.0.0.2 - Один з тих, що ведуть і відомих, інструментів по відновленню даних з різних носіїв з системою NTFS.
Runtime DiskExplorer for Linux 1.66 - Дисковий редактор для HDD дисків з файловою системою Linux.
Runtime Captain NEMO Pro v.4.20 - Складальник файлових систем, що надає повний доступ до Novell (Netware 3.xx, Netware 4.xx, Netware 5.xx), NT (NTFS, 2000, XP) і Linux (ext2fs, ext3fs), а також образам дисків (.img, .imc, .vim) з Windows-комп'ютера.
Runtime RAID Reconstructor 4.01 - Могутня програма для відновлення даних з пошкоджених дискових масивів (RAID) 5 рівня.

Системні утиліти:
Sysinternals autoruns 9.57 - Це засіб, який перевіряє більше розміщень автозапуску, чим будь-який інший монітор автозавантаження, показує, які програми налаштовані на запуск в процесі завантаження або входу в систему, причому ці програми відображаються в тому порядку, в якому система Windows обробляє їх.
Blue Screen View 1.20 русявий - Додаток сканує вміст файлів малого дампу пам'яті, що створюються при критичному збої системи, і представляє інформацію у вигляді зручної таблиці, що легко інтерпретується.
CCleaner 2.31.1153 русявий by Piriform - Утиліта для оптимізації системи, очищення і видалення особистих даних.
Defraggler 1.18.185 русявий by Piriform - Дозволяють дефрагментіровать як важ диск, так і окремі файли і теки.
Symantec Ghost CE 11.5 - Програма для створення/відновлення образів дисків і розділів, дозволяє клонувати диски.
Registry Workshop 4.2.4 русявий - Звичайний редактор реєстру. Використовується замість стандартного в тих випадках, коли "Редагування реєстру заборонено адміністратором системи".
Ultimate Defrag - Програма для дефрагментації диска з красивим графічним відображенням у вигляді кіл.
Small CD writer 1.4 - Маленька програма для запису CD.

Тести:
CPUBurn-in - Утиліта для тестування процесора під навантаженням.
CPU-Z 1.54 - Надає інформацію про встановлений процесор, пам'ять, кеш і материнську плату.
Everest Ultimate 5.50.2100 - Програма для діагностики і тестування апаратних засобів комп'ютера. Видає найповнішу інформацію про комп'ютер.
GPU-Z 0.4.0 - Відображає детальну інформацію про відеокарту - можна проглянути дані про чіп, його ревізію, кількість різноманітних допоміжних "процесорів", розмір пам'яті, версію драйвера і інші характеристики.
LLF Tool 2.36 - Дозволяє повністю знищити дані, провести низькорівневе форматування або змінити розмір накопичувача. Працює із зовнішніми пристроями з інтерфейсом USB і Firewire.
HD SPEED 1.6.1 - Дозволяє зміряти швидкість пакетного і лінійного читання жорстких дисків, CD/DVD-ROM і дисководів. Крім результатів, також виводиться графік читання.
HDTune Pro 4.01 - Показує температуру вінчестера, вимірює швидкість передачі даних, виводить S.M.A.R.T.(у тому числі і для USB HDD), управляє AAM.
Passmark Keyboard Test 2.2 - Перевірка функціонування кнопок і лампочок клавіатури.
Rightmark RamTester 2005 - Утиліта використовується для перевірки надійності модулів оперативної пам'яті, встановлених у вашому комп'ютері.
TFT test 1.52 - Утиліта містить необхідні шаблони для перевірки рівномірності підсвічування матриці, градієнта кольору, контрастності, яскравості, фокусування,
читабельності тексту, перенесення кольорів.

Перегляд:
HxD-шістнадцятковий редактор.
Drive Image Explorer - Проглядання архівних копій програми PowerQuest Drive Image
Foxit Reader 3.14 - Проглядання документів у форматі PDF.
Ghost explorer - Проглядання архівних копій програми Norton (Symantec) Ghost.
Irfan View 4.25 - Проглядання графічних файлів. Підтримується величезна кількість форматів.
PSPad - Могутній безкоштовний текстовий редактор для веб-разработчиков і програмістів.
TBIView - Проглядання архівних копій програми Terabyte Unlimited Image або BootIt NG
WinDjView 1.03 - Проглядання документів у форматі djvu.
Winhex 15 - Універсальний редактор в шістнадцятковій системі, особливо корисний в області комп'ютерної експертизи, відновлення даних, обробки даних низького рівня і безпеки інформаційних технологій.
xCHM 1.16 - Проглядання документів у форматі CHM.
SoftMaker TextMaker 2010 - Є практично повним аналогом деськтопного Word, має такі функції як багатомовна перевірка орфографії, створення виносок і примічаній, таблиці з підтримкою обчислень, інструмент для створення форм, історія змін і спливаючі коментарі як в Word 2003.
SoftMaker PlanMaker 2010 - Дозволяє працювати з електронними таблицями, більше 320 обчислювальних функцій, підтримки комплексних чисел, обробки масивів, автозаповнення, іменованих діапазонів, модуля побудови діаграм і графіків, сумісний з Microsoft Excel.
SoftMaker Presentations 2010 - Дозволяє створювати якісніші і привабливіші презентації, ніж PowerPoint.

У збірці застосовується драйверпак від yurkesha від 1-04-2010, який містить драйвера контроллерів SATA/IDE/ACHI/RAID всіх основних сучасних чіпсетів. Ось повний список підтримуваних контролерів:

3WARE
3ware Escalade 6000 Storage Switch
3ware 7000/8000 Series ATA RAID Controller
AMCC 3ware 9xx0 SATA RAID Controller
ACARD Technology
ACARD AEC6210UF UltraDMA33 Controller
ACARD AEC6260 UltraDMA-66 Controller
ACARD AEC6280 ULTRA ATA133 IDE Controller
ACARD AEC671X PCI Ultra/W SCSI Controller
ACARD AEC67160 PCI Ultra160 LVD/SE SCSI Adapter
ACARD AEC-6880 UATA/AEC-6890 SATA RAID Controller
ACARD AEC-6885/6895/6896 PCI 4 Channel RAID
Controller
AEC6897 IDE/AEC6898 SATA 4-Channel RAID Adapter
Adaptec
Adaptec SATA/SCSI RAID Controller
Adaptec Serial ATA HOSTRAID driver
Adaptec AAR-1220SA Serial ATA HOSTRAID Controller
Adaptec AAR-14X0SA Serial ATA HOSTRAID Controller
Adaptec ASC-48300/58300/9405 SAS/SATA Host Adapter
Adaptec Array1000U160 PCI RAID Controller
Adaptec I2O RAID Adapters
Adaptec Ultra320 SCSI Controllers
Adaptec HOSTRAID U320 Driver
ALI-ULI
ALi M5228 ATA/RAID Controller
ALi M5281/M5283 SATA/RAID Controller
ULi M1573/M1575/M1697/M1689/M1567 SATA/RAID Controller
AMD
AMD PCI Bus Master IDE Controller
ARECA
ARECA ARC1110/1120/1130/1160/1170/1210/1220/1230/1260/1270 SATA PCI RAID Adapter
ASUS
ASUS DA2000 Series RAID Adapter
ATI
ATI PCI IDE Bus Master Controller
AMD AHCI Compatible RAID Controller Driver
AMD SATA Controller(Native IDE Mode)
HP/COMPAQ
HP/Compaq Smart Array 5x and 6x
HP/Compaq Integrated Smart Array Controller
Compaq 32-Bit Fast-Wide SCSI Controller
HIGHPOINT
HPT371 UDMA/ATA133 Controller
HPT374 UDMA/ATA133 RAID Controller
HighPoint HPT3xx ATA RAID Controller
ROCKETRAID 3220 SATA Controller
ROCKETRAID 172x SATA Controller
ROCKETRAID 174x SATA Controller
ROCKETRAID 2310 SATA Controller
ROCKETRAID 2340 SATA Controller
ROCKETRAID 232x SATA Controller
IBM
IBM SERVERAID 4H/3H/3L/int РС 330 Controller
IBM SERVERAID 4M/4Mx/4L/4Lx/5i/6M/6i Controller
INITIO
Initio SATA Raid Controller
INTEL
GDT8xxx Disk Array Controller
ICH6, ICH7, ICH8, ICH9, ICH10
Intel(R) 82801FR 82801ER 6300ESB
ITE
ITE IT8211 ATA/ATAPI Controller
ITE IT8212 ATA RAID Controller
JMICRON
JMicron JMB36X/37X/368 Controller
LSI
LSI Logic CSB-6 IDE 100 RAID Controller
LSI Logic MEGARAID RAID Controller
Intel(R) RAID Controller SRCSAS
LSI Logic Embedded MEGARAID
LSI Adapter FC 4000/7002/Ultra320 SCSI
MARVELL
Marvell RAID 614x
Marvell 61xx Marvell RAID Controller
Marvell 64xx/63xx SAS Controller
Marvell Serial ATA PCI-X Adapter
Marvell AHCI SATA Controller
NVIDIA
NVIDIA nForce RAID Driver MCP04,CK804,MCP51,MCP55,MCP61,
MCP65,MCP67,MCP72
NVIDIA nForce(tm) RAID/ATA/ADMA Class Controller
PROMISE
Promise FastTrak Series (tm) Controller
Promise FastTrak 376/378/TX4000/S150 TX Series (tm) Controller
Promise FastTrak TX4310 (tm) Controller
Promise FastTrak 620 (tm) Controller
Promise SATAII150 SX8 (tm) Controller
Promise SATA150 TX Series (tm) IDE Controller
Promise FastTrak S150 SX4/SX4000 Series (tm) Controller
Promise SuperTrak SX6000 (tm) IDE RAID Controller
Promise SATAII150 TX Series (tm) IDE Controller
Promise FastTrak TX2200/2300 (tm) Controller
Promise Ultra133 TX2 (tm) IDE Controller
QLOGIC
QLogic QLA12160, 64 bit PCI DUAL 160M SCSI HBA
QLogic QLA2000/QLA2100 PCI Fibre Channel Adapter
QLogic QLA2200 PCI Fibre Channel Adapter
QLogic QLA23xx PCI Fibre Channel Adapter
Silicon Image
Silicon Image SII PCI-0649 Ultra100 IDE Raid Controller
Silicon Image SII 0680 ATA/133 Controller
Silicon Image SII 0680 Ultra-133 Medley ATA Raid Controller
Common SI files
Silicon Image SII 3x12r SATARaid/SATALink Controller
Silicon Image SII 3114 SoftRaid5/SATARaid/SATALink Controller
Silicon Image SII 3124 SoftRaid5/SATARaid/SATALink Controller
Silicon Image SII 3132 SoftRaid5/SATARaid/SATALink Controller
Silicon Image SII 3531 SATA Controller
SIS
SIS 180/181 RAID Controller
SIS 182 RAID Controller
SIS 184/185 RAID Controller
SIS 5513/5518 IDE UDMA Controller
TEKRAM
Tekram DC-200 ATA/100 RAID Controller
Tekram DC-395U/UW/F, DC-315/U or DC-305I/E PCI Ultra SCSIHost Adapter
Tekram DC-390 U/W/F/U2 PCI SCSI Adapter
VIA
VIA ATA/ATAPI Host Controller
VIA V-RAID Controller Series(Windows
2K/XP/SRV2003)
VIA SATA IDE Hot-plug Driver
VMWARE
VMware SCSI Controller
Стандартні windows
SCSI/RAID WinXP/2003
BROADCOM
Broadcom Ciprico RAIDCore(tm) Controller

Особенности/баги в збірці SONYAPE від 01.07.2010:
При завантаженні на комп'ютерах з оперативною пам'яттю від 512Мб до 1Гб виникає повідомлення про брак віртуальної пам'яті.

Повідомлення не є помилкою, можна натиснути OK і продовжити працювати. Пов'язано з особливістю організації віртуальної пам'яті в windows XP і виникає у момент ресайза віртуального диска.
Поки не подолав. Якщо хто знає рішення, будь ласка поділитеся.

У Acronis True Image 9.7 і в True Image Home 2010 у варіанті PE не вдається активувати зону безпеки. Пов'язано із змінами в принципі роботи активації при відновленні. Тепер файли активації кладуться не на розділ безпеки, а на перший розділ завантажувального диска. У варіанті для linux (пункти 2 і 3 завантажувальні меню) активація працює нормально, використовуйте їх.

Partition table doctor 3.5 by Easeus видає "You must have Administrator rights in order to run Partition Table Doctor for Windows NT/2000/XP". Не знаю, з чим це пов'язано, але їй потрібна мережа. Послідовно клацаємо на ярлики на робочому столі "Установка пристроїв" і "Установка мережі". Після цих дій програма працює.

Історія змін:
Проміжна версія.

Оновлений тільки .iso файл:
*HDTune Pro 4.50 русявий
*7-zip 9.15 русявий
*Multi Password Recovery 1.2.1 русявий
*Far manager 2.0.1591
*GPU-Z 0.4.3
Антивіруси.
У ядрі перероблена підтримка мережі; оновлений, доповнений і повністю переведений на російський PE network manager 0.56. Тепер збірка підтримує роботу в інтернет через VPN з'єднання.

Прибраний wintools від hiren's boot CD, замість нього тепер буде розділ Portable з своїм набором програм.

Рік випуску: 2010
Версія: 1.07.2010
Платформа: WINPE
Системні вимоги: Pentium II 233МГц або вище, 256Мб пам'яті мінімум, рекомендується 768Мб і більш (тоді можливе повне завантаження в пам'ять).
Мова інтерфейсу: російський
Ліки: не потрібний
md5:d6643f4c3a557ae4ad4cdb23c2739f66
Розмір: 813.91 MB
Бесплатно скачай Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1.07.2010 скачати
Download Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1.07.2010 скачати
Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1.07.2010 скачати

Євгеній Грішковец & Бігуді - Радіо для одного (2010) Євгеній Грішковец & Бігуді - Радіо для одного (2010)Експеримент / Эксперимент / The Experiment (2010/HDRip//1400Mb) скачати бесплатно Експеримент / Эксперимент / The Experiment (2010/HDRip//1400Mb) скачати бесплатноШанхай / Shanghai (2010) BD-Remux бесплатно скачати Шанхай / Shanghai (2010) BD-Remux бесплатно скачати
Dead Rising 2 (2010/MULTI6/ENG) безплатно Dead Rising 2 (2010/MULTI6/ENG) безплатноOST Дітям до 16... [Unofficial] (2010) OST Дітям до 16... [Unofficial] (2010)НАЙНЕЗВИЧАЙНІШІ скульптури НАЙНЕЗВИЧАЙНІШІ скульптури
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 2825 | Додав: Pirat | Теги: Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1. | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Диск/флешка сисадмина SonyaPE от 1.07.2010 скачати
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024