PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Артур і війна двох світів / Скачать Артур и война двух миров / Arthur 3 The War of the Two Worlds (2010)
Артур і війна двох світів / Скачать Артур и война двух миров / Arthur 3 The War of the Two Worlds (2010)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати
20.07.2010

Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати

Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати
Dr.Web Anti-Virus - це могутня комбінація антивірусного сканера Doctor Web + резидентного сторожа SpIDer Guard і брандмауера Dr.Web, які будуть дуже глибоко інтегровані в ОС Вашого комп'ютера. Це один з найбільш досконалих в світі евристичних аналізаторів Doctor Web у поєднанні з вірусними базами, що щодня оновлюються, є надійним захистом, непереборним для будь-якого вірусу, "троянського коня", поштового черв'яка і інших видів шкідливого програмного коду.
Dr.Web Security Space - краще рішення питання комплексного захисту ПК від інтернет-погроз: вірусів, руткитов, поштових черв'яків, утиліт хакерів, комп'ютерних шахраїв, спаму, фішингових повідомлень, заражених інтернет-сторінок і кибер-преступності, направленою проти дітей.Важливим показником якості роботи антивірусної програми є не тільки її здатність знаходити віруси, але і лікувати їх; не просто видаляти інфіковані файли разом з важливою для користувача інформацією, але і повертати їх в первинне"здоровий" стан.

Основні компоненти Dr.Web Security Space Pro:
• Сканер Dr.Web для Windows – антивірусний сканер з графічним інтерфейсом, який запускається по запиту користувача або за розкладом і проводить антивірусну перевірку комп'ютера. Існує також версія сканера з інтерфейсом командного рядка (Консольний сканер Dr.Web для Windows);
• SpIDer Guard – антивірусний сторож, який постійно знаходиться в оперативній пам'яті, здійснюючи перевірку файлів і пам'яті «на льоту», а також виявляючи прояви вірусної активності;
• SpIDer Mail – поштовий антивірусний сторож, який перехоплює звернення будь-яких поштових клієнтів комп'ютера до поштових серверів по протоколах POP3/SMTP/IMAP4/NNTP (під IMAP4 мається на увазі IMAPv4rev1), виявляє і знешкоджує поштові віруси до одержання листів поштовим клієнтом з сервера або до відправки листа на поштовий сервер. Поштовий сторож також може здійснювати перевірку кореспонденції на спам за допомогою Антиспаму Dr.Web;
• SpIDer Gate – антивіруснийHTTP-сторож. При настройках за умовчанням SpIDer Gate автоматично перевіряє вхідний і витікаючий HTTP-трафік і блокує передачу об'єктів, що містять віруси і інші шкідливі програми;
• Батьківський контроль, за допомогою якого здійснюється обмеження доступу користувача до ресурсів, що містяться як локально, на самому комп'ютері, так і в мережі;
• Dr.Web Firewall – персональний міжмережевий екран, призначений для захисту вашого комп'ютера від несанкціонованого доступу ззовні і запобігання витоку важливих даних по мережі;
• Модуль оновлення, який дозволяє зареєстрованим користувачам отримувати оновлення вірусних баз і інших файлів комплексу, а також проводить їх автоматичну установку; незареєстрованим користувачам дає можливість реєструватися або отримати демонстраційний ключ.
• SpIDer Agent – модуль, за допомогою якого здійснюється настройка і управління роботою компонентів Dr.Web Security Space Pro.

Основні компоненти Dr.Web Anti-virus Pro:
• Лікує те, що інші навіть не бачать
Можливість лікування активного зараження, вірусоустойчивость, унікальні технології обробки процесів в пам'яті і чудові можливості по нейтралізації активного зараження, забезпечуючі Dr.Web можливість установки на здавалося б безнадійно заражений ПК - були і залишаються основними і ніким до цих пір не перевершеними технологічними перевагами Dr.Web. Яскравий приклад цього - здатність Dr.Web знешкоджувати складні віруси, такі як MaosBoot, Rustock.C, Sector. Технології, дозволяючі Dr.Web ефективно боротися з активними вірусами, а не просто детектувати лабораторні колекції, отримали в новій версії свій подальший розвиток.

• Стійкий імунітет
Самозахист і стійкість до зовнішніх атак реалізовані в Dr.Web для Windows 5.0 на найвищому рівні. У модулі самозахисту Dr.Web SelfPROtect ведеться повноцінний контроль доступу і зміни файлів, процесів, вікон і ключів реєстру додатку. Сам модуль самозахисту встановлюється в систему як драйвер, вивантаження і несанкціонована зупинка роботи якого неможливі до перезавантаження системи.

• Боротьба «на випередження»
Ефективність детектування сучасного антивіруса визначається не тільки кількістю записів в його вірусній базі - тобто кількістю відомих погроз, - але і набором технологій, що дозволяють програмі боротися з ще не відомими погрозами, і навіть з ще поки не створеними вірусами. У версії 5.0 реалізована нова технологія універсального розпаковування FLY-CODE, яке дозволяє детектровать віруси, приховані під невідомими Dr.Web пакувальниками, базуючись на спеціальних записах у вірусній базі Dr.Web і евристичних припущеннях пошукового модуля Dr.Web про шкідливий об'єкт, що можливо міститься в упакованому архіві.

Протистояти невідомим погрозам допомагає Dr.Web і унікальна технологія несигнатурного пошуку Origins Tracing™, що отримала в новій версії свій подальший розвиток. Дана розробка вже встигла довести свою високу ефективність під час епідемій, від яких постраждала велика кількість користувачів інших антивірусів. Origins Tracing™ доповнює традиційні сигнатурний пошук і евристичний аналізатор Dr.Web і істотним чином підвищує рівень детектування раніше невідомих шкідливих програм.

• Ефективна протидія руткит-технологіям
Dr.Web для Windows - один з украй невеликого числа продуктів, здатних не тільки детектувати, але і ефективно нейтралізовивать віруси, що використовують руткит-технології. Об'єктивна ілюстрація цьому - повсюдне використання безкоштовної утиліти Dr, що лікує.Web CureIt!® користувачами інших антивірусів для лікування своїх комп'ютерів від тих, що проникли в їх системи руткитов. У версії 5.0 реалізована принципово нова версія драйвера Dr.Web Shield™, яка дозволяє боротися навіть з руткит-технологіями майбутнього покоління.

• Погляд в глибину
Можливості ядра антивіруса розпаковувати архіви і глибина перевірки об'єктів, що заархівували, значно впливають на якість детектування. Dr.Web здатний повністю перевіряти архіви будь-якого рівня вкладеності. Таким чином, навіть якщо шкідливий об'єкт багато разів заархівував і при цьому використовувалися різні типи підтримуваних архіваторів, Dr.Web обов'язково виявить і знешкоджуватиме загрозу. Крім роботи з архівами в Dr.Web для Windows версії 5.0 додана підтримка десятків нових пакувальників і проведений ряд поліпшень при роботі з упакованими файлами, зокрема файлами, упакованими багато разів і навіть різними пакувальниками.

• Покращувана швидкодія
Завжди легкий і маневрений, Dr.Web для Windows версії 5.0 став ще швидше. Нові і оптимізовані технології дозволили добитися значного прискорення процесу сканування. Завдяки збільшеній швидкодії антивірусного ядра, Сканер Dr.Web на 30% швидше за попередню версію перевіряє оперативну пам'ять, завантажувальні сектори, вміст жорстких дисків і змінних носіїв.

Технологічні новинки і поліпшення версії 6.0:

Покращувано! Ефективне розпізнавання всіх видів погроз (Сканер Dr.Web)
Швидка і максимально ретельна перевірка оперативної пам'яті, завантажувальних секторів, жорстких дисків і
змінних носіїв
Знешкодження вірусів, троянських програм і інших видів шкідливих об'єктів.
Обширні бази для детектування шпигунського, потенційно-небезпечного, рекламний ПО, утиліт хакерів і програм-жартів.

Кардинально оновлено! Захист в режимі реального часу (файловий монітор SpIDer Guard®)
Постійний моніторинг здоров'я комп'ютера – перехоплення «на льоту» звернень до файлів на дисках, дискетах, CD/DVD/ Blue-ray дисководах, Flash- і смарт-картах.
Кращий в галузі! Висока стійкість до спроб шкідливих програм перешкоджати функціонуванню SpIDer Guard або зупинити його роботу.

Покращувано! Протидія руткитам (антіруткит Dr.Web Shield™)
Надійний захист системи від вірусів, що використовують rootkit-технології і що уміють приховувати своє перебування в
інфікованій системі.
Кращий в галузі! Нейтралізація складних руткитов (Shadow.based (Confiсker), MaosBoot, Rustock.C, Sector).

Покращувано! Тільки чиста пошта (поштовий монітор SpIDer Mail®)
Перевірка пошти на віруси «на льоту» по протоколах SMTP/POP3/NNTP/IMAP4 не впливає на роботу використовуваної поштової програми і не збільшує час прийому пошти.
Індивідуальні правила обробки для кожного типу шкідливих програм – вірусів, потенційно-небезпечного ПО, рекламного ПО, утиліт хакерів, програм платного дозвону, програм-жартів.
Захист від масових розсилок повідомлень поштовими черв'яками завдяки аналізу складу і часу відправлення витікаючих листів, по яких може бути зроблений вивід про вірусну активність.

Нове! Захист від мережевих атак (Брандмауер Dr.Web)
Захист від несанкціонованого доступу ззовні, запобігання витокам важливих даних по мережі, блокування підозрілих з'єднання на рівні пакетів і додатків.
Контроль підключень на рівні додатків дозволяє контролювати доступ конкретних програм і процесів до мережевих ресурсів і реєструвати інформацію про спроби доступу в журналі додатків.
Фільтрація на рівні пакетів дозволяє контролювати доступ до мережі Інтернет незалежно від програм, що ініціюють підключення. Журнал пакетного фільтру зберігає інформацію про пакети, передані через мережеві інтерфейси.

Ключові функції:
Покращувано! Сканер Dr.Web – ще якісніше детектування і нейтралізація вірусів і шкідливих об'єктів на жорстких дисках, змінних носіях і в оперативній пам'яті.
Нове! Кардинально оновлений SpIDer Guard ® – ще ефективніше перехоплення «на льоту» всіх звернень до файлів на дисках, дискетах, CD/DVD/ Blue-ray дисководах,
Flash- і смарт-картах
Покращувано! Захист від вірусів, що використовують rootkit-технології
Покращувано! Виявлення і нейтралізація вірусів, що існують в оперативній пам'яті і що ніколи не зустрічаються у вигляді окремих файлів
Захист від невідомих погроз за допомогою технології несигнатурного пошуку Origins Tracing™ і інтелектуального евристичного аналізатора Dr.Web
Покращувано! Визначення вірусів в архівах будь-якого ступеня вкладеності і в упакованих об'єктах
Покращувано! Перевірка файлів, стислих пакувальниками, зокрема, не відомими, з допомогою технологи FLY-CODE™
Покращувано! Перевірка вхідної і витікаючої кореспонденції на віруси по протоколах SMTP/POP3/NNTP/IMAP
Захист від масових розсилок з комп'ютера повідомлень поштовими черв'яками
Нове! Захист від несанкціонованого доступу ззовні, запобігання витокам важливих даних по мережі, блокування підозрілих з'єднання на рівні пакетів і додатків
Сканування по требованию\индивидуальные графіки перевірок ПК
Автоматичний прийом оновлень вірусної бази Dr.Web з будь-якою потрібною періодичністю
Автоматичні повідомлення про виявлені інфіковані, невиліковні або підозрілі об'єкти
Нагадування про необхідність проведення оновлень вірусних баз
Централізоване управління настройками всіх компонентів
Прозорість роботи – докладні звіти про роботу кожного модуля

Інформація про програму
Назва: Dr.Web Anti-virus & Security Space Pro
Версія: 6.00.0.07120
Рік випуску: 2010
Платформа: Windows 7/Vista/XP/2000
Мова інтерфейсу: Мульті(Російський)
Ліки: Файл ліцензії
Розмір: 68/69/102/103 Mbф
Бесплатно скачай Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати
Download Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати
Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати

Download Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати
Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати

Останні семеро / Последние семь / The Last Seven (2010/DVDRip/Eng) Останні семеро / Последние семь / The Last Seven (2010/DVDRip/Eng)The Scourge Project - Episode 1 and 2 (2010/RUS/RePack) The Scourge Project - Episode 1 and 2 (2010/RUS/RePack)Клубні новинки скачати / Клубные новинки-Лето 15 (2010) Клубні новинки скачати / Клубные новинки-Лето 15 (2010)
Музика Топ 100 / Музыку Топ 100 Зайцев нет (2010) MP3 бесплатно Музика Топ 100 / Музыку Топ 100 Зайцев нет (2010) MP3 бесплатноВнук Нураріхена скачати / Внук Нурарихёна / Nurarihyon no Mago (2010/RUS/JAP) + UA-IX Внук Нураріхена скачати / Внук Нурарихёна / Nurarihyon no Mago (2010/RUS/JAP) + UA-IXТаємниця моєї сім'ї / Тайна моей семьи / My Family's Secret (2010) DVDRip ENG Таємниця моєї сім'ї / Тайна моей семьи / My Family's Secret (2010) DVDRip ENG
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 1477 | Додав: Pirat | Теги: Dr.Web Anti-virus Pro & Security Sp | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Dr.Web Anti-virus Pro & Security Space скачати
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024