PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Скачати фільм Впритул / Скачать Впритык / Due Date (2010/HDRip)
Скачати фільм Впритул / Скачать Впритык / Due Date (2010/HDRip)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Готика 4: Арканія / Gothic IV: Arcania
11.10.2010

Готика 4: Арканія / Gothic IV: Arcania

Готика 4: Арканія / Gothic IV: Arcania
Рік виходу: 2010
Жанр: RPG / Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Spellbound Entertainment
Видавець: JoWooD Productions
Видавець в Росії: Акелла
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський(RUS)
Мова озвучення: Російський(RUS)
Пігулка: Тимчасово відсутній
Розмір: 6.12 GB

Війна, що обкутала Південні Острови кривавим туманом, нарешті, докотилася і до острова Фешир, де до недавнього часу панували спокій і ідилія. Головний герой гри "Готика 4: Арканія" повертається в своє село і застає її розграбованою і розореною. Ті, хто напав на неї, пішли в морі на своїх кораблях під вітрилами з емблемою у вигляді орла. Наш герой, одержимою спрагою мести, відправляється в чергове повне небезпек пригода, але незабаром усвідомлює, що напад головорізів на беззахисне мирне село було не просто чиєюсь хвилинною примхою. За всіма подіями, що відбуваються в світі, як з'ясовується, коштує незрима темна сила, і нашому героєві незабаром належить зустрітися з могутнім невідомим ворогом. Але він протистоїть йому не один - його доля нерозривно пов'язана з таємничою прекрасною незнайомкою, а також з могутнім артефактом з давно забутого минулого.

Дія гри "Готика 4: Арканія" відбувається в увлекательном і прекрасному світі, який маніла гравців своїми дивовижними ландшафтами і нерозгаданими таємницями. Зони з різними кліматичними умовами, багатий і різноманітний рослинний і тваринний мир, похмурі підземелля, міста і стародавні замки з прекрасною архітектурою - все це чекає шукачів нових пригод. Графіка в грі просто приголомшує - зміна дня і ночі, що заволікають небо хмари, ігри світла і тіні, вітер і дощ нікого не залишать байдужим. Реалістичні звукові ефекти і прекрасні музичні композиції ще глибше занурюють гравців в атмосферу миру Arcania, а відважно закручений сюжет, безліч завдань і відмінно продумана бойова система не дадуть їм нудьгувати протягом багатьох незабутнього годинника, проведеного за грою.

Особливості гри:
- Великий, такий, що живе своїм життям мир, із зміною дня і ночі, мінливою погодою і різноманітними регіонами - величними містами, живописними долинами, глухими лісами і підземними печерами.
- Безліч ігрових можливостей: досліджуйте навколишній світ, вступайте в різні фракції і виконуйте незліченні завдання, охотьтесь на дивовижних представників місцевої фауни, займайтеся алхімією і ремісникуванням, створюйте власні предмети.
- Великий вибір зброї (метай, сокири, списи, лук, арбалети) і заклинань (метання вогненних куль, управління погодою, левітація і багато що інше) - в умілому комбінуванні прийомів рукопашного і магічного бою криється успіх в битвах.
- Прекрасна графіка і звук, з головою що занурюють в гру.
- Доброзичливий інтерфейс і зручне управління - навіть ті, хто не знайомий з попередніми іграми серії, в світі «Арканії» відчуватимуть себе як вдома

Мінімальні системні вимоги
• Операційна система: Windows XP / Vista / Windows 7
• Процесор: Intel Core 2 Duo @ 2.8 GHz або AMD Athlon II x2
@ 2.8 GHz • Пам'ять: 2 GB RAM
• Відеокарта: GeForce 8800 GTX
• DIRECTX 9.0c або вище
• Місця на диску: 9 GB
• Звукова карта: DIRECTX 8.1 сумісна звукова карта
Бесплатно скачай Готика 4: Арканія / Gothic IV: Arcania
Download Готика 4: Арканія / Gothic IV: Arcania
Готика 4: Арканія / Gothic IV: Arcania

Холості постріли / Холостые выстрелы / Mine vaganti (2010) DVDRip бесплатно скачати Холості постріли / Холостые выстрелы / Mine vaganti (2010) DVDRip бесплатно скачатиШейп-аеробіка скачати / Шейп-аэробика: Cпина, ягодицы (2010) Шейп-аеробіка скачати / Шейп-аэробика: Cпина, ягодицы (2010)Driver Genius Professional Edition v.10.0.0.526 Silent Install (x86/x64/ENG) бесплатно скачати Driver Genius Professional Edition v.10.0.0.526 Silent Install (x86/x64/ENG) бесплатно скачати
3D Інструктор / 3D Инструктор 2.0. Учебный автосимулятор. скачати безплатно 3D Інструктор / 3D Инструктор 2.0. Учебный автосимулятор. скачати безплатноДжеймс Бонд 007: NightFire / James Bond 007: NightFire (2002/RUS/RePack by MOP030B) Джеймс Бонд 007: NightFire / James Bond 007: NightFire (2002/RUS/RePack by MOP030B)Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010/RUS/MULTI/Full/Repack) Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010/RUS/MULTI/Full/Repack)
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1147 | Додав: Rarestep | Теги: Gothic IV: Arcania, Готика 4: Арканія, готика 4: аркания | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Готика 4: Арканія / Gothic IV: Arcania
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024