PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
фільм Потяг далі не йде / Скачать Поезд дальше не идет / Stag Night (2008)
фільм Потяг далі не йде / Скачать Поезд дальше не идет / Stag Night (2008)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 Final Official Російська версія
12.12.2010

Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 Final Official Російська версія

Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 Final Official Російська версія
Adobe Photoshop CS4 Extended - програма підтримує всі функції Photoshop CS4, а також має нові можливості роботи з тривимірними об'єктами, анімації і вдосконаленого аналізу зображень. Використання щонайпотужніших засобів обробки зображень в Adobe® Photoshop® CS4 ще більш спрощується завдяки підвищенню інтуїтивності призначеного для користувача інтерфейсу, розширеним можливостям редагування і значному поліпшенню продуктивності. Якщо ви працюєте з кінофільмами, відеозображеннями, мультимедійними матеріалами, тривимірними зображеннями, а також в промисловості, архітектурі, сфері проектування, в медицині або науці - Photoshop Extended створений саме для вас. Чи є ви професійним фотографом, дантистом або просто любите фотографувати, Photoshop - це саме те, що вам потрібне.

До складу Photoshop CS4 входить нова версія програми для організації файлів Adobe Bridge CS4, яка відрізняється швидшим запуском і перенесенням зображень в Photoshop, новими інструментами навігації і кнопками для вибору робочої області. Що стосується нововведень Photoshop CS4 Extended, то тут можна відзначити можливість малювання безпосередньо на поверхні 3D-моделей, поєднання 2D-файлів в 3D-зображення, можливості анімації 3D-об'єктів і їх властивостей. Тривимірний движок був повністю переписаний і тепер забезпечує покращувану швидкодію, можливість редагування параметрів освітлення і реалістичнішу візуалізацію з використанням трасування.

Ідеальне рішення для:
професіоналів у сфері обробки фільмів, відеоматеріалів і мультимедійних файлів
графічних дизайнерів і веб-дізайнеров, що використовують тривимірні і рухомі об'єкти
професіоналів, що використовують додатку для візуалізації виробничої інформації
професіоналів, що використовують додатку для візуалізації медичної інформації
архітекторів і інженерів
наукових дослідників

Революційні технології створення тривимірних зображень.
Скористайтеся можливістю малювання безпосередньо на тривимірних моделях, обтікання тривимірних об'єктів двомірними зображеннями, перетворення градієнтів в тривимірні зображення, додавання глибини до шарів і тексту, отримання відбитків поліграфічної якості завдяки новому механізму рендерінга, а також експорту в популярні тривимірні формати.

Палітра "Корекція".
Обробка зображень спрощується завдяки зручному доступу до всіх необхідних інструментів корекції кольору і тону зображень; зручний доступ до засобів управління зображенням і широкий вибір стилів забезпечується завдяки використанню нової динамічної палітри "Корекція".

Тривимірні об'єкти і редагування властивостей.
Редагуйте, удоскональте і маніпулюйте тривимірними зображеннями за допомогою модернізованого інтерфейсу, без використання діалогових вікон. Регулюйте освітлення, сітки і матеріали. Змінюйте розташування об'єктів і камери з використанням тривимірних осей і горизонтальної площини.

Палітра "Маски".
Швидке створення і редагування масок. Дана панель надає всі необхідні інструменти для створення растрових і векторних масок, настройки їх щільності і розтушовування, виділення несуміжних об'єктів і багато чого іншого.

Швидкий поворот полотна.
Тепер потрібне лише одне клацання миші для повороту полотна і проглядання його під будь-яким кутом: більше не потрібно нахиляти голову, щоб домальовувати зображення.

Збільшення глибини різкості.
Створюйте єдине зображення з цілої серії різних знімків за допомогою команди "Автоматичне накладення шарів", яка акуратно змішує кольори і тіні, збільшує глибину різкості, автоматично коректуючи віньєтки і спотворення об'єктиву.

Плавніша прокрутка і масштабування.
Переходите до будь-якої частини зображення завдяки новим зручним можливостям прокрутки і масштабування. Зберігайте чіткість при збільшенні до окремих пікселов і редагуйте зображення при максимальному збільшенні, використовуючи нову функцію "Піксельна сітка".

Автовирівнювання шарів.
Створюйте вдалі композиції завдяки вдосконаленій функції автовирівнювання шарів. Переміщайте, повертайте, деформуйте шари, щоб добитися якнайкращого їх вирівнювання. Або ж скористайтеся функцією сферичного вирівнювання для створення захоплюючих панорамних зображень.

Масштабування з урахуванням змісту зображення.
Скористайтеся новаторською функцією масштабування з урахуванням змісту зображення, що дозволяє автоматично перебудовувати композицію зображення при масштабуванні і зберігати найбільш важливі області у міру пристосування зображення до нових розмірів. Створюйте бездоганні зображення одним клацанням миші без того, що утомливого кадрується і ретушування.

Автоматичне накладення зображень.
Об'єднуйте знімки з різною експозицією, кольором, точкою фокусу в одне зображення завдяки можливості збереження тонів і квітів.

Вдосконалені засоби редагування анімаційної графіки.
Редагуйте анімаційну графіку з використанням нових клавіатурних скорочень, синхронізуйте візуальні ефекти з певними ділянками аудіодоріжки за допомогою нових інструментів аудіосинхронізації, перетворюйте тривимірні об'єкти у відеозображення.

Вдосконалені можливості друку.
Створюйте бездоганні знімки завдяки використанню новітніх засобів обробки кольору, тіснішій інтеграції з моделями принтерів провідних виробників, а також можливості попереднього перегляду тих областей зображення, які знаходяться за межами колірного обхвату. Підтримка 16-розрядного друку на Mac OS забезпечує збільшену глибину кольору і бездоганну чіткість зображення.

Покращувана обробка зображень у форматі RAW.
Оціните чудову якість перетворення зображень у форматі RAW, використовуючи модуль Adobe Photoshop Camera Raw 5, що підключається, забезпечує локалізовану корекцію, віньетірованіє після того, що кадрується, обробку зображень у форматі TIFF і JPEG і підтримку більше 190 моделей камер.

Інтеграція з іншим програмним забезпеченням Adobe.
Працюйте продуктивно завдяки вдосконаленій взаємодії між Photoshop Extended і іншими додатками Adobe, включаючи Adobe After Effects®, Adobe Premiere® Pro і Adobe Flash Professional.

Корекції кольору, що ведуть в галузі засобу.
Скористайтеся такими вдосконаленими інструментами цветокоррекциі, як "Освітлювач", "Затемнітель" і "Губка" для інтелектуальної обробки квітів і відтінків.

Вдосконалена технологія Adobe Photoshop Lightroom.
Виберіть декілька знімків в Adobe Photoshop Lightroom® (отримується окремо), автоматично відкрийте їх в Photoshop CS4 і об'єднайте їх в панорамному зображенні, фотозображенні з розширеним динамічним діапазоном (HDR) або в багатошаровому документі Photoshop. Після цього ви безперешкодно можете повернутися до Lightroom.

Широкі можливості відображення файлів.
Зручна робота з декількома відкритими файлами завдяки дисплею з вкладками або мозаїчному розміщенню зображень.

Можливість розширення.
Скористайтеся новітніми панелями Adobe Flash®, які допоможуть вам у виконанні завдань, що повторюються. Крім того, ви можете отримати корисні поради від співтовариства користувачів Photoshop, скориставшись інтерактивною службою допомозі Adobe Community Help.

Загальні характеристики продуктів:
Новаторські функції і динамічний призначений для користувача інтерфейс, що дозволяють виконувати роботу з Photoshop з ще більшою ефективністю
Зручний призначений для користувача інтерфейс і нові можливості оборотного редагування, включаючи нові палітри "Корекція" і "Маски"
Новітня можливість масштабування з урахуванням змісту зображення, вдосконалена функція автоматичного накладення зображень із збільшенням глибини різкості, а також передові засоби редагування і компоновки з використанням оновлених інструментів цветокоррекциі
Значне поліпшення продуктивності, що забезпечує великий ступінь гнучкості і що дозволяє ефективно використовувати потужність сучасних графічних процесорів
Новітні можливості компоновки і редагування тривимірних зображень, а також вдосконалені інструменти роботи з відео для значного розширення творчого потенціалу
Могутній аналіз зображень з вдосконаленими обчислювальними і вимірникимі інструментами, а також підтримкою зображень DICOM і процедур обробки MATLAB

Новітні можливості роботи з тривимірними об'єктами:
Малювання безпосередньо на тривимірних об'єктах
Швидке перетворення двомірних об'єктів в тривимірних
Можливість редагування таких параметрів тривимірних об'єктів, як експозиція, матеріали,
сітки, освітлення
Отримання кінцевого продукту високої якості завдяки новому механізму рендерінга з трасуванням променів
Об'єднання тривимірних і двомірних зображень
Тривимірна анімація
Підтримка тривимірного відео
Новий високопроїзводітльний немодальний механізм обробки тривимірних об'єктів
Візуалізація об'ємних об'єктів
Швидкий виклик натисненням однієї клавіші для редагування анімаційної графіки
Прослуховування і експорт аудіодоріжок і коментарів до кадрів
Витягання кількісних даних
Вдосконалений інструмент "Лічильник"

Коротко про нові можливості:
Революційні технології створення тривимірних зображень
Палітра "Корекція", завдяки якій спрощується обробка зображень
Палітра "Маски" для швидкого створення і редагування масок
Збільшення глибини різкості
Швидкий поворот полотна
Плавніша прокрутка і масштабування
Масштабування з урахуванням змісту зображення
Широкі можливості відображення файлів, завдяки новому много-вкладочному інтерфейсу

Коротко про покращувані можливості:
Автовирівнювання шарів
Автоматичне накладення зображень
Вдосконалені можливості друку
Покращувана обробка зображень у форматі RAW
Інтеграція з іншим програмним забезпеченням Adobe
Корекції кольору, що ведуть в галузі засобу
Вдосконалена технологія Adobe Photoshop Lightroom.

Нове у версії 11.0.1:
Виправлені проблеми, які могли викликати зниження продуктивності;
Поворот пера при використанні планшетів Wacom тепер функціонує правильно;
3D-текстури, редагування яких виконувалося в зовнішньому модулі, тепер в Photoshop розпізнаються правильно;
Покращуваний результат застосування команди "Автоматично змішувати шари" (Стек зображень);
Усунена проблема при вставці форматованого тексту, яка могла приводити до несподіваного виходу з програми;
Усунена проблема з пошкодженим шрифтом, яка могла приводити до несподіваного виходу з програми.
Бесплатно скачай Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 Final Official Російська версія
Download Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 Final Official Російська версія
Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 Final Official Російська версія

Driver Genius Professional Edition v.10.0.0.526 Silent Install (x86/x64/ENG) бесплатно скачати Driver Genius Professional Edition v.10.0.0.526 Silent Install (x86/x64/ENG) бесплатно скачатиXaKeR CD v10.0 бесплатно скачати XaKeR CD v10.0 бесплатно скачатиФормула 1 / F1 (2010) PC | Repack бесплатно скачати Формула 1 / F1 (2010) PC | Repack бесплатно скачати
Зимова кістка / Winter's Bone Зимова кістка / Winter's BoneКоролева - незаймана / The Virgin Queen (2005) DVD5 / DVDRip Королева - незаймана / The Virgin Queen (2005) DVD5 / DVDRipТитанік 2/Титаник 2 / Titanic II (2010/DVDRip/1400MB/700MB) Титанік 2/Титаник 2 / Titanic II (2010/DVDRip/1400MB/700MB)
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 1403 | Додав: Rarestep | Теги: Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1, фотошоп, Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Adobe Photoshop CS4 Extended 11.0.1 Final Official Російська версія
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024