PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Свора / La meute (2010) DVDRip
Свора / La meute (2010) DVDRip
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » скачати MAGIX Samplitude 11.5.0.0 Producer бесплатно
03.02.2011

скачати MAGIX Samplitude 11.5.0.0 Producer бесплатно

скачати MAGIX Samplitude 11.5.0.0 Producer бесплатно
MAGIX Samplitude Producer - ідеальне, комплексне рішення для виробництва музики на персональному комп'ютері, що надає повний набір необхідних професійних інструментів як для сольних, так і студійних проектів.

MAGIX Samplitude Producer - це повний набір інструментів для комп'ютерної робочої станції, основою, що є, виробничою, пост-проїзводственной або мастеринг-студії. У нього входять стандартні можливості будь-якої многодорожечной програми - запис, монтаж, зведення, обробка ефектами і т.п., функції редагування звуку (не поступливі по асортименту і потужності спеціалізованим аудіоредакторам), підтримка сучасних форматів мультимедіа, що дозволяє працювати з деякими з них безпосередньо, без проміжної конвертації.

MAGIX Samplitude Producer дозволяє здійснювати мастерінг смікшированного (або окремо завантаженого) матеріалу - від монтажу і обробки до розмітки CD-треків, і прямо з робочого вікна проекту записувати аудио-CD в повній відповідності із стандартом Red Book. Цілком виправдовуючи свою гучну назву, цей варіант MAGIX Samplitude Producer дійсно справляється з такими продюсерськими завданнями, як підтримка роботи не тільки з аудіо, але з MIDI і навіть з відео. А можливість зводити аудіоматеріал у форматах Surround Sound (як традиційному двохканальному, так і шестиканальному 5.1) розширює і без того не вузькі горизонти застосування програми. Многодорожечная частина MAGIX Samplitude Producer здатна одночасно працювати з 999 моно- або стереотреками. Віртуальний мікшер дозволяє направляти сигнали на таку ж кількість додаткових шин, які можуть бути конфігуровані як посили або виходи підгруп.

Аудіоядро програми хоч і записує звукові дані відповідно до назви, тобто з частотою дискретизації до 96 кгц і розрядністю до 24 битий (причому, 24-бітовий матеріал представляється у форматі 32 бита з плаваючою комою), але може працювати з файлами частотою дискретизації до 192 кгц і розрядністю до 32 битий. Завдяки відмінним алгоритмам цифрової обробки, що використовують послідовні обчислення з плаваючої коми, і абсолютної фазової стабільності, Samplitude дозволяє отримати дивно прозоре звучання матеріалу навіть після його інтенсивного редагування і обробки ефектами. Крім того, оптимізація програмного коду окремих ефектів реального часу під процесори Pentium III/IV дозволяє істотно збільшити швидкодію системи.

Майже вся робота в MAGIX Samplitude Producer здійснюється не з фізичними аудіофрагментами (наприклад, з WAV-файлами), а з посиланнями на них. Ці посилання поміщаються в багатоканальний віртуальний проект (VIP) як об'єкти (Objects), які і відображаються в робочому вікні. Крім "картинки" хвилі, об'єкти містять різну службову інформацію, що управляє відтворенням файлів. Працюючи з об'єктами (тобто здійснюючи операції монтажу, редагування і т. п.), ви змінюєте лише цю службову інформацію — початкові файли залишаються в недоторканності. Сам же результат операцій прораховується Samplitude в реальному часі, прямо при відтворенні. Іншими словами, об'єкти віртуального проекту говорять програмі, яким чином і коли відтворювати звукові файли (або їх частини, оскільки об'єкт може містити не обов'язково файл цілком, але і його фрагмент). Подальші маніпуляції з об'єктами, а саме фейди, обробка ефектами, мікшированіє і т. п., також обраховуються в реальному времені. Samplitude дозволяє виконувати всю роботу від початку і до кінця повністю в недеструктивному режимі. Це дає можливість не тільки вільно використовувати одні і ті ж файли в декількох проектах відразу, але і (найголовніше) уникнути транкейта, матеріалу, що виникає при постійному збереженні, у формат нижчої розрядності між операціями перерахунку.

Деякі особливості:
- Простота у використанні
- Прямий многодорожечная запис
- Першокласні віртуальні інструменти
- Високоякісні студійні ефекти
- Професійний пульт мікшера
- Синхронізація аудіо і MIDI редагування
- Мастерінг набір для ідеального звуку
- Корекції зворотного кроку
- Запис аудіо CD (Redbook)
- Публікація онлайн безпосередньо
- Підтримка VST, ASIO, ReWire, DIRECTX
і багато що, багато що інше ...

Активация/рег код: Присутній
Мова Інтерфейсу: Англійський
Розмір файлу: 203.2 Mb
Платформа/ОС: Windows XP/Vista/7
Бесплатно скачай скачати MAGIX Samplitude 11.5.0.0 Producer бесплатно
Download скачати MAGIX Samplitude 11.5.0.0 Producer бесплатно
скачати MAGIX Samplitude 11.5.0.0 Producer бесплатно

Клубні новинки скачати / Клубные новинки-Лето 15 (2010) Клубні новинки скачати / Клубные новинки-Лето 15 (2010)Самые сливки дискотек 2 50/50 (2010) Самые сливки дискотек 2 50/50 (2010)Теми для Simbian скачати Теми для Simbian скачати
Примара скачати / Безымяный автор / Призрак / The Ghost Writer Примара скачати / Безымяный автор / Призрак / The Ghost WriterАмеиканець / The American (2010)DVDRip Амеиканець / The American (2010)DVDRipДиявол / Devil (2010) BDRip 720p бесплатно Диявол / Devil (2010) BDRip 720p бесплатно
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 991 | Додав: Rarestep | Теги: MAGIX Samplitude, MAGIX Samplitude 11.5 | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину скачати MAGIX Samplitude 11.5.0.0 Producer бесплатно
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024