PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Залізь на Місяць скачати / Залезь на Луну (2010) DVDRip
Залізь на Місяць скачати / Залезь на Луну (2010) DVDRip
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Pro Evolution Soccer 2011 (2010)
09.02.2011

Pro Evolution Soccer 2011 (2010)

Pro Evolution Soccer 2011 (2010)
Перше, чим гордяться розробники – це більше тисячі нових анімацій для футболістів. Народ на полі став рухатися реалістичніше і витончено. Суддям, у свою чергу, додали декілька сотень бонусних полігонів, щоб вони сталі схожі на людей, а базікання коментаторів розбавили новими фразочкамі. Штучний інтелект був перероблений, і загальна складність гри збільшилася. Pro Evolution Soccer стала бути більше схожим на справжній симулятор.

Рік випуску: 2010
Жанр: Sport (Soccer) / 3D
Розробник: Konami Computer Entertainment Tokyo
Видавець: Konami
Російський видавець: 1С-СофтКлаб
Платформа: РС

Тип видання: Repack (Ліцензії)
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський (Василь Уткин і Василь Соловьев)
Пігулка: Ушита
Розмір: 3,03 Гб

Опис гри: Комп'ютерний опонент дуже строго стежить за стрункістю своїх рядів, не допускає лисин в обороні і уміє відмінно огризатися, використовуючи як контратаки, так і тактичні побудови з грою в «стінку». У кожного гравця на полі з'являться окремі смужки, що відображають витривалість і його готовність до «гарматного» удару по комірах. Вони будуть дуже важливі і потрібно завжди стежити за ними. Скажімо, якщо ви бездумно довбатимете по кнопці «спринт», то в завершуючій фазі атаки у гравця може просто не вистачити сил на хороший удар. Управління гравцями ще більше наблизиться до горезвісного реалізму. Напрям удару так і взагалі можна буде визначити з снайперською точністю. У мультиплеере буде як мінімум одна велика зміна - режим Master League зробить крок в онлайновий світ. Так, тепер ми зможемо сколочувати свої власні клуби і грати один проти одного в онлайні. Якщо що, функція «Повторів» залишиться на місці – ви зможете легко переглянути самі видовищні епізоди матча і після його закінчення.

Особливості гри:
- Абсолютний контроль. Команда PES Productions удосконалила систему пасів на 360°, забезпечивши безпрецедентний рівень контролю над кожною передачею, ударом, вкиданням і навісом. Це дає можливість посилати м'яч в будь-яку крапку і абсолютно вільно вести гру. Необхідно ретельно вивіряти паси, передбачати маневри товаришів по команді і грамотно використовувати їх переміщення. Можна навіть «натиснути» на суперника, щоб примусити його кинути м'яч.
- Індикатор удару і витривалості. Додатково до загальної шкали сили стан гравця відображає додатковий індикатор удару і витривалості. Постійні стрімкі перебігання негативно позначаться на показниках футболіста і вплинуть на його рухи, зокрема, паси стануть повільними і неточними.
- Новий ІЇ оборони. Захисники тепер максимально природно утримують свої позиції, не кидаючись на кожен м'яч, що опинився в їх зоні. Протидіючи нападаючому, вони вважають за краще зближуватися і примусити його зробити помилку.
- Анімація і фізика гравців. Футболісти рухаються плавніше і природно, демонструючи реалістичніші, ніж коли-небудь, прискорення і інерцію. Крім того, по численних проханнях поклонників серії, вдосконалений фізичний контакт між гравцями. Поштовхи і блокування тепер виглядають ефектно, а прийоми перехоплення м'яча вражають різноманітністю. Анімація також вплинула і на ігрову атмосферу: навіть без м'яча гравці поводяться натурально — вони бігають і ходять по-різному, проявляючи індивідуальність.
- Швидкість гри. Новий рівень контролю припускає вищий темп, що варіюється залежно від ситуації. При контратаці пристрасті розжарюються, але гравці можуть нав'язувати суперникові свій темп за допомогою неквапливих перестроювань, а також просуваючись вперед за рахунок вільного простору. Довгі пробіжки з середини поля відтепер скрутні, і щоб добитися успіху, потрібно здійснювати швидкі паси.
- Естетика. Найбільш точна схожість віртуальних футболістів з реальними демонструє PES 2010, проте PES 2011 піднімає планку ще вище. У проекті значно покращувана лицьова анімація, перероблені всі рухи гравців, завдяки чому пробіжки, обороти, вкидання, поштовхи і взаємодія в цілому стали органічнішими, також віртуальні спортсмени природніше прискорюють і уповільнюють біг, а в повторах використовується ефект розмиття зображення (motion blur), «оживляючий» голи.

Системні вимоги:
# Операційна система: Microsoft Windows XP (SP3) /Windows Vista (SP1) / Windows 7
# Процесор: Pentium 4 2.5 Ггц або аналогічний по продуктивності Athlon
# Відеокарта: NVIDIA GeForce FX або ATI Radeon 9700 128MB з підтримкою Pixel Shader 2.0
# Оперативна пам'ять: 1 Гб
# Звуковий пристрій: Звукова карта, сумісна з DIRECTX 9.0c
# Місце на жорсткому диску: 5,7 Гб (13,4 Гб на установку)

Особливості Repack'а:
- Інтегровано російське озвучення (Василь Уткин і Василь Соловьев)
- Гра пропатчена до версії 1.03
- Нічого не вирізане / не перекодовано в менший бітрейт
- Ексклюзивний установник
- Установка необхідного ПО: DIRECTX, Visual C++ Redistributable
- Час установки - близько 29 хвилин
- Автор репака - Dumu4
Бесплатно скачай Pro Evolution Soccer 2011 (2010)
Download Pro Evolution Soccer 2011 (2010)
Pro Evolution Soccer 2011 (2010)

Benny Benassi feat. Kelis, apl.de.ap, and Jean-Baptiste - Spaceship (2010) скачати Benny Benassi feat. Kelis, apl.de.ap, and Jean-Baptiste - Spaceship (2010) скачатиВоры в законе: Злодії в законі: Життя вдалося / Жизнь удалась / Ganavim Ba Hok (2010) DVDRip бесплатно Воры в законе: Злодії в законі: Життя вдалося / Жизнь удалась / Ganavim Ba Hok (2010) DVDRip бесплатноЗнову ти / You Again (2010/HDRip/700Mb) Знову ти / You Again (2010/HDRip/700Mb)
Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010/RUS/MULTI/Full/Repack) Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010/RUS/MULTI/Full/Repack)Клубний екстрим скачати / Клубный Extrim (2010) Клубный Extrim (2010) Клубний екстрим скачати / Клубный Extrim (2010) Клубный Extrim (2010)Скачати Віртуальний макіяж 2.31 Portable Скачати Віртуальний макіяж 2.31 Portable
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 885 | Додав: Rarestep | Теги: Pro Evolution, Pro Evolution Soccer, soccer, 2011 | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Pro Evolution Soccer 2011 (2010)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024