PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Озеро страху 3 / Озеро страха 3 / Lake placid 3: Calma apparente (2010) DVDRip
Озеро страху 3 / Озеро страха 3 / Lake placid 3: Calma apparente (2010) DVDRip
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (2011)
24.02.2011

Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (2011)

Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (2011)

Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (23 лютого 2011) - це програма для обробки растрової графіки. Підтримується безліч графічних форматів. Adobe Photoshop дозволяє як створювати нові зображення, так і редагувати їх. Фотошоп застосовують для створення фотореалістичних зображень, для роботи з кольоровими відсканованими зображеннями, для ретушування, цветокоррекциі, коллажірованія, трансформації графіки, цветоделенія і т.д. Adobe Photoshop має в своєму розпорядженні всі методи роботи з точковими зображеннями, при цьому має можливість роботи з шарами і використовує контури.

Програма є безумовним лідером серед професійних графічних редакторів за рахунок своїх щонайширших можливостей, високої ефективності і швидкості роботи. Adobe Photoshop надає всі необхідні засоби для корекції, монтажу, підготовки зображень до друку і високоякісного виводу.

Революційний інструмент Content-Aware Fill з розвиненим інтелектом дозволяє вмить видаляти будь-який об'єкт або частину зображення, здійснюючи заливку простору, що утворився, з урахуванням решти деталей зображення. Він точно підбирає освітлення, тон і рівень шумів залежно від навколишньої області, що дозволяє повністю усунути будь-які сліди об'єкту, що видаляється. За допомогою нового інструменту Refine Edge користувачі можуть здійснювати виділення, яке було практично недоступне раніше. Інноваційна технологія з високою точністю визначає і створює маску для найскладніших типів об'єктів, наприклад, волосся або листя дерев, при цьому не захоплюючи фон.

З появою Photoshop CS5 фотографи отримають в своє розпорядження функції нового покоління для створення зображень з розширеним динамічним діапазоном (HDR). Поєднуючи фотографії з різною експозицією в одному HDR зображенні, Photoshop CS5 з високою точністю зберігає повний діапазон тональності сцени. Нова технологія HDR Pro дозволяє усувати паразитні спотворення і забезпечує точніше управління тональним відображенням. Завдяки функції HDR тонування користувачі можуть імітувати вражаючі зображення HDR, використовуючи єдину фотографію.

Photoshop CS5 включає революційні інструменти, що дозволяють підвищити творчий потенціал користувачів. Принципово нові засоби малювання включають інструмент Mixer Brush, який змішує нескінченну кількість квітів на одній кисті, інструмент Bristle Tips, що створює ефект мазка справжньої кисті. За допомогою інструменту Puppet Warp користувачі можуть змінити положення або вид будь-якого елементу на зображенні, наприклад, випрямити зігнуту руку на фотографії або скоректувати зображення ландшафту для створення нової просторової перспективи.

Серед найцікавіших нововведень можна виділити наступні:
» Технологія Truer Edge в Photoshop CS5 Extended, поліпшуюча визначення меж об'єктів на фотографіях.
» Інструмент Content-Aware Fill для видалення із зображення будь-якого об'єкту і автоматичного заповнення простору, що утворився, відповідним вмістом.
» Розширені засоби для роботи з HDR-зображеннями, що включають інструмент HDR Pro, в якому покращувано видалення артефактів і можливості настройки зображень. Використовуючи HDR-тонування, можна імітувати зовнішній
вигляд HDR-зображення для звичайного знімка.
» Інструмент Mixer Brush, що змішує кольори в рамках однієї кисті
» Інструмент Puppet Warp для деформації будь-якого елементу зображення. З його допомогою можна, наприклад, змінити пейзаж, щоб створити іншу перспективу, або розігнути зігнуту руку.
» Можливість збереження 16-бітових зображень у форматі JPEG.
» Міні-панель Adobe Mini Bridge, що настроюється, для швидкого управління файлами, яка доступна непосередньо з додатку.

Cборка призначена для тих, кому потрібний повнофункціональний Photoshop CS5 Extended, що встановлюється за 20 секунд і володіє практично всіма якостями повноцінного продукту (за винятком сторонніх доповнень).
з плагинов додані остання версія Camera Raw і Nvidia DDS;
доступні всі профілі об'єктивів для Camera Raw і Lens Correction;
у збірку включені дистрибутиви VC++ 2005 і 2008 (x86/x64), установка яких (у разі їх відсутності) відбувається автоматично;
збірка не псує профілі інших додатків фірми Adobe, встановлених на комп'ютері.

Про файл:
Розмір файлу: 244.56 Mb
Активация|рег код: Ушито
Мова Інтерфейсу: Англійський
Формат файлу: .exe
Платформа/ОС: x64
Бесплатно скачай Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (2011)
Download Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (2011)
Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (2011)

Фронт / The Front (2010) DVDRip бесплатно скачати Фронт / The Front (2010) DVDRip бесплатно скачатиЯк зловити магазинного злодія / Как поймать магазинного вора (2010) SATRip Як зловити магазинного злодія / Как поймать магазинного вора (2010) SATRipскачати Spider Player 2.4.3 скачати Spider Player 2.4.3
Tiesto Feat. Emily Haines - Knock You Out (Remixes) скачати Tiesto Feat. Emily Haines - Knock You Out (Remixes) скачатиBlacklight Tango Down (2010/ENG) скачати Blacklight Tango Down (2010/ENG) скачатиБрест. Кріпосні герої / Брест. Крепостные герои (2010) SATRip бесплатно Брест. Кріпосні герої / Брест. Крепостные герои (2010) SATRip бесплатно
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 954 | Додав: Rarestep | Теги: фотошоп, Adobe Photoshop CS5 Extended, Adobe Photoshop | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0.3 x64 *SE* Test (2011)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024