PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Молоко Печалі / Скачать Молоко скорби / La teta asustada (2009)
Молоко Печалі / Скачать Молоко скорби / La teta asustada (2009)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Settlers VI. Золоте видання / Settlers VI. Золотое издание (2008)
01.03.2011

Settlers VI. Золоте видання / Settlers VI. Золотое издание (2008)

Settlers VI. Золоте видання / Settlers VI. Золотое издание (2008)
Рік випуску: 2008
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Платформа: РС
Розробник: Blue Byte Software & Funatics Software
Видавець: Ubisoft

Тип видання: RePack
Реліз група: R.G. Catalyst
Таблетка: Не потрібний
Мова інтерфейсу: Російський,
Англійський
Розмір: 4.2 GB

Опис:
The Settlers - Розквіт Імперії
У одному далеком-далеком Середньовіччі жілі-билі прекумедні чоловічки. І не знали вони нічого ні про нанотехнології, ні про ядерну зброю, ні про космонавтів — жили спокійно, розмірено, слухалися начальство, будували міста і зрідка воювали. Приблизно у такому вигляді з'явилася серія The Settlers ще 14 років тому: симпатична, нарочито мультяшна і по-справжньому глибока. Основи, закладені в першій грі, стали не тільки візитною карткою легендарного серіалу, але і породили цілий напрям в стратегічному жанрі. Поєднання містобудівного симулятора і стратегії в реальному часі, що називається, «вистрілило».

Шоста ж частина гри, в Росії що отримала урочисту назву «Settlers VI. Розквіт імперії», обіцяє ще більше розширити палітру можливостей середньовічного феодала, що починає. Хоч і головна складова — будівництво процвітаючих поселень — залишилася незайманою, до неї додалася величезна кількість нюансів.

Перше, що впадає в очі, — наявність кліматичних зон. У одних різниця між часом роки істотна і серйозним (позитивним або негативним) чином впливає на найрізноманітніші аспекти геймплея. У інших зонах ця різниця згладжена або відсутній взагалі, що також має свої плюси і мінуси. Крім того, «сеттлери» тепер розрізняються за статевою ознакою – відповідно, додалися турботи про демографічне сьогодення і майбутнє імперії.

Фірмова атмосфера The Settlers практично повністю залишилася незайманою, хіба що стала трохи серйознішою. У грі присутній масштабний одиночний режим в двох варіаціях: «кампанія» і «вільна гра». У першій необхідно буде по черзі виконувати місії, що все ускладнюються. Тут спливе і ще одне, чергове нововведення — наявність в грі героїв. У «вільній грі» потрібно буде просто і витончено завоювати важ мир. Само собою, у розпорядженні комп'ютерних будівельників імперії опиниться і розрахована на багато користувачів гра — як по локальній мережі, так і через інтернет.

The Settlers - Розквіт Імперії. Східні Землі
Перед тобою – новий аддон надпопулярної гри і нові пригоди під жарким сонцем Сходу! Нові споруди, унікальний клімат і ландшафт, численні персонажі – загадкові арабські землі стануть полем битви цивілізацій.

У далекій провінції Хидун відбуваються дивні події. Нелади і нальоти ворогів привели до того, що для Імперії був втрачений важливий торговий шлях. Каравани із запасами більш не можуть потрапити в розорені війною південні землі, під загрозою добре ім'я країни. На допомогу відправляється загін вірних лицарів, але без союзників їм доведеться нелегко. На щастя, їх почини підтримала місцева героїня – прекрасна принцеса Сарейя. Лад місто, розвивай економіку, виконуй увлекательниє завдання і сурми сигнал збору військам! Тепер у тебе є шанс на перемогу в східних землях.

Особливості RePack:
• Видання включає основну гру "Розквіт імперії" і аддон "Східні землі"
• Репак заснований на російській ліцензії
• Нічого не вырезано/не пережате
• Гра пропатчена до версії 1.7.1.4289
• Час установки ~ 10-15 мин.

Системні вимоги:
Pentium® 4 2.0 Ггц, 512 Mб ОЗУ (1 ГБ Vista/Se7en)
3D-відеоадаптер з пам'яттю 128 Mб сумісний з DirectX® 9.0с
Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Windows® XP/Vista/Se7en
Вільне місце на жорсткому диску: 5ГБ
Миша, клавіатура
Бесплатно скачай Settlers VI. Золоте видання / Settlers VI. Золотое издание (2008)
Download Settlers VI. Золоте видання / Settlers VI. Золотое издание (2008)
Settlers VI. Золоте видання / Settlers VI. Золотое издание (2008)

Як я зустрів вашу маму / Как я встретил вашу маму (2010) SATRip Як я зустрів вашу маму / Как я встретил вашу маму (2010) SATRipСлужити і захищати / Служить и защищать / Protéger & servir (2010) DVDRip бесплатно скачати Служити і захищати / Служить и защищать / Protéger & servir (2010) DVDRip бесплатно скачатиBenny Benassi feat. Kelis, apl.de.ap, and Jean-Baptiste - Spaceship (2010) скачати Benny Benassi feat. Kelis, apl.de.ap, and Jean-Baptiste - Spaceship (2010) скачати
скачати годинник на робочий стілNew Time 1.0.0.8 Rus скачати годинник на робочий стілNew Time 1.0.0.8 RusСкачати Король і шут - Театр демона Скачати Король і шут - Театр демонаДжеймс Бонд 007: NightFire / James Bond 007: NightFire (2002/RUS/RePack by MOP030B) Джеймс Бонд 007: NightFire / James Bond 007: NightFire (2002/RUS/RePack by MOP030B)
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 921 | Додав: Rarestep | Теги: Settlers VI. Золоте видання, Settlers, Settlers VI. Золотое издание | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Settlers VI. Золоте видання / Settlers VI. Золотое издание (2008)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024