PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Як я зустрів вашу маму / Как я встретил вашу маму (2010) SATRip
Як я зустрів вашу маму / Как я встретил вашу маму (2010) SATRip
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » AKVIS Coloriage / Скачать AKVIS Coloriage v7.5.916
02.03.2011

AKVIS Coloriage / Скачать AKVIS Coloriage v7.5.916

AKVIS Coloriage / Скачать AKVIS Coloriage v7.5.916
AKVIS Coloriage - програма і плагин Adobe Photoshop для розфарбовування чорно-білих фотографій і заміни кольору на кольорових зображеннях. Coloriage надзвичайно простий у використанні, не вимагає особливих зусиль, перетворює роботу на гру, захоплюючи і надихаючи. Основне завдання - розділення областей і вибір квітів. Достатньо декількома штрихами позначити об'єкти для перефарбовування і запустити розрахунок. Coloriage розпізнає межі і розфарбує зображення, накладаючи кольори з урахуванням текстур, освітленості і тіней. Таке автоматичне розфарбовування істотно економить час!

У програму включена багата Бібліотека квітів для вибору якнайтонших відтінків шкіри, волосся, листя, неба і інших природних тонів. Є можливість зберігати і завантажувати "штрихи", одним клацанням миші змінювати вибраний колір. Додатковий інструмент - кисть, що Перефарбовує, - дозволяє відкоректувати отриманий результат автоматичного розфарбовування. Також кисть може бути використана і як самостійний інструмент для розфарбовування уручну.
Сфера застосування Coloriage вельми обширна. Програма дозволяє розфарбовувати старі відскановані чорно-білі знімки, замінювати деякі кольори на кольорових цифрових зображеннях, обробляти малюнки, додаючи в них колір (аніме, комікси, карикатури).

Програма істотно полегшує роботу дизайнера при підборі колірної гамми інтер'єру і зовнішнього вигляду будівлі. Можна не тільки отримати практичну користь із застосування програми, але і отримати від цього задоволення. Адже Coloriage дозволяє експериментувати з вибором відтінків зачіски і костюма.
Програма з легкістю перефарбує як окремий предмет на зображенні, так і фотографію цілком, вдихне життя в знімок 100-річної давності!
AKVIS Coloriage представлений у вигляді плагина для графічних редакторів і у вигляді окремої, самостійної, програми. Працює із зображеннями RGB (8/16 bits), підтримує формати JPEG, TIFF, BMP, PNG. При завантаженні в програму зображень в колірних моделях CMYK, Grayscale, Lab і ін. відбувається автоматичне перемикання в RGB. Плагин Coloriage може обробити практично будь-який файл, який відкриває графічний редактор із списку сумісних (у тому числі і .psd), в режимі RGB.

AKVIS Coloriage представлений у вигляді плагина для графічних редакторів (plugin) і у вигляді окремої, самостійної, програми (standalone), що не вимагає наявності фоторедакторів.

Рік випуску: 2011
ОС: Windows 2000/XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: Ml (Російський)
Ліки: Присутній (ReTrial)
Розмір: 22,4 Мб

Бесплатно скачай AKVIS Coloriage / Скачать AKVIS Coloriage v7.5.916
Download AKVIS Coloriage / Скачать AKVIS Coloriage v7.5.916
AKVIS Coloriage / Скачать AKVIS Coloriage v7.5.916

Скачати Rob Zombie - Hellbilly Deluxe 2: Reissue Скачати Rob Zombie - Hellbilly Deluxe 2: ReissueСон №5 (2010) SATRip бесплатно скачати Сон №5 (2010) SATRip бесплатно скачатиИгорь Корнелюк - Мастер и Маргарита. Музыка к фильму (2010) скачати безплатно Игорь Корнелюк - Мастер и Маргарита. Музыка к фильму (2010) скачати безплатно
Сутенер / Le mac (2010) DVDRip бесплатно скачати Сутенер / Le mac (2010) DVDRip бесплатно скачатиMessiahbolical - Whatever You Want бесплатно скачати Messiahbolical - Whatever You Want бесплатно скачатиВеличезна підбірка приколовши і гумору скачати / Огромная подборка приколов и юмора Величезна підбірка приколовши і гумору скачати / Огромная подборка приколов и юмора
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 1694 | Додав: Rarestep | Теги: Coloriage, AKVIS, AKVIS Coloriage | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину AKVIS Coloriage / Скачать AKVIS Coloriage v7.5.916
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024