PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
фільм Мулан / Скачать Мулан / Mulan (2009)
фільм Мулан / Скачать Мулан / Mulan (2009)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Альфа протокол / Alpha Protocol (2010)
03.03.2011

Альфа протокол / Alpha Protocol (2010)

Альфа протокол / Alpha Protocol (2010)
Інформація про Гру
Назва: Alpha Protocol
Жанри: Action (Shooter) / RPG / 3D / 3rd Person
/ Stealth
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Англійський
Рік випуску: 2010
Розробник: Obsidian Entertainment
Видавець: SEGA
Тип видання: RePack
Пігулка: Ушита (CrackFix від SKIDROW)
Формат файлу: .iso
Платформа: РС
Розмір файлу: 8.65 Gb

Опис: Недалеке майбутнє. Політична обстановка в світі розжарена до межі із-за украй неприємного інциденту: у небі над Східною Європою американською ракетою був збитий авіалайнер, що здійснював комерційний рейс. В результаті катастрофи що все знаходилися на борту загинули. Уряд США офіційно заявив про непричетність до події. Одному з найдосвідченіших агентів американських спецслужб Майклу Торнтону доручено завдання провести розслідування і відшукати винуватців трагедії, щоб запобігти назріваючому міжнародному конфлікту. У проекті Alpha Protocol гравець дістає можливість не тільки повністю контролювати дії і поведінку головного героя, але і визначати його відношення до того, що відбувається, що вплине на розвиток подій. Реалізована в грі сучасна бойова система розрахована на швидке ухвалення рішень. Ці цікаві особливості в сукупності з можливістю інтенсивного розвитку героя і інноваційними ролевими елементами, ретельно продуманим сюжетом, которий може змагатися з кращими творами в жанрі шпигунського бойовика, а також віртуальним світом, що детально пропрацював, де забезпечується повний ефект присутності, дозволяє назвати Alpha Protocol ролевою грою нового покоління.

Особливості гри:
• Суперпрофесіонал. Безкласова система розвитку персонажа дозволяє гравцеві зробити з головного героя суперагента абсолютно будь-якою спеціалізацією: неперевершеного майстра рукопашного бою, прекрасного снайпера, віртуоза по поводженню зі всілякими технічними пристроями — загалом, професіонала вищого класу в будь-якій області.
• Міжнародне шпигунство. Гравцеві належить подорожувати по всьому світу: відвідуючи явочні квартири, щоб зустрічатися з потрібними людьми і отримувати необхідну інформацію, він побуває в самих різних куточках планети, зокрема в Римі, Москві, Тайбее і Саудівській Аравії.
• Конструктивний діалог. Завдяки інноваційній системі діалогів всі персонажі відповідним чином реагуватимуть на кожну репліку головного героя. Щоб вести бесіду в правильному ключі і не створити непотрібної напруженості у відносинах з ким-небудь, гравцеві доведеться бути дуже уважним, деколи ж не перешкодить проявити дотепність.
• Мистецтво воювати. Щонайширший вибор зброї, а також всіляких удосконалень дозволяє створювати унікальну бойову екіпіровку для кожної місії. У розпорядженні агента ультрасучасна техніка, все необхідне для проведення скритних операцій, різні вибухові пристрої і багато що інше.
• Свобода вибору. У грі не передбачено вірних або помилкових рішень. Спілкуючись з союзниками і супротивниками, здійснюючи ті або інші дії, гравець може кардинально змінити сюжетну лінію, відкрити нові місії і дістати доступ до нової зброї.
• Швидкість — запорука успіху. На ухвалення будь-якого рішення і на кожну конкретну дію в грі відведена певна кількість часу, який стрімко закінчується. Тому гравцеві необхідно думати швидко, працювати чітко і завжди бути готовим до наслідків своїх вчинків.

Cистемные вимоги:
• Операційна система: Microsoft® Windows® XP / Vista /
Seven • Процесор: Pentium 4 2.4 Ггц / Athlon XP 2 Ггц
• Оперативна пам'ять: 1 ГБ (2 ГБ для Vista)
• Відеокарта: 256 МБ, GeForce 6800GT / Radeon X1300,
DIRECTX 9.0c • Жорсткий диск: 10 Гб


Особливості RePacka:
• Гра пропатчена до версії 1.1
• Видалені всі локалізації, окрім російської
• Якість відео 100%
• Якість аудіо 100%
• Всі шляхи реєстру збережені
• Установка додаткового ПО (DIRECTX, PHYSX, VC Redist (х86))
• "Легка установка" - не потрібно чекати установку більше години, так само не потрібне додаткове місце для розпаковування файлів
• Автор репака Zerstoren

MD5: 4fdd2ae238d8f2547586a61681c3d1b4
Бесплатно скачай Альфа протокол / Alpha Protocol (2010)
Download Альфа протокол / Alpha Protocol (2010)
Альфа протокол / Alpha Protocol (2010)

Союз звірів / Die Konferenz der Tiere (2010/DVDRip) Союз звірів / Die Konferenz der Tiere (2010/DVDRip)Симулятор публічного дому /Симулятор публичного дома/Rotlicht Tycoon 2 скачати безплатно Симулятор публічного дому /Симулятор публичного дома/Rotlicht Tycoon 2 скачати безплатноКвітка диявола / Цветок дьявола (2010) CAMRip бесплатно скачати Квітка диявола / Цветок дьявола (2010) CAMRip бесплатно скачати
Клубні новинки скачати / Клубные новинки-Лето 15 (2010) Клубні новинки скачати / Клубные новинки-Лето 15 (2010)Adrosoft AD Sound Recorder v5.0.1 Final RePack by скачати безплатно Adrosoft AD Sound Recorder v5.0.1 Final RePack by скачати безплатноБридкий Я скачати / Гадкий Я (2010) Бридкий Я скачати / Гадкий Я (2010)
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 936 | Додав: Rarestep | Теги: Альфа протокол, Гра, Alpha protocol, ігри | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Альфа протокол / Alpha Protocol (2010)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024