PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Подорожі Гуллівера / Gulliver's Travels (2010)
Подорожі Гуллівера / Gulliver's Travels (2010)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Superbox / X: Superbox (2010)
03.03.2011

Superbox / X: Superbox (2010)

Superbox / X: Superbox (2010)
Інформація про Гру
Назва: X: Superbox
Жанри: Space Simulator / 3D / Trade
Мова Інтерфейсу: Російський (текст і
озвучення)
Рік випуску: 2010
Розробник: Egosoft
Видавець: Deep Silver / EgoSoft
Тип видання: RePack
Пігулка: Не потрібний
Формат файлу: iso
Платформа: РС
Розмір файлу: 14.86 Gb

Опис: Ця гра вже стала еталоном серед космічних симуляторов. Віртуальньная життя в реальному зоряному небі, відтвореному по знімках NASA. Завдяки розвиненому штучному інтелекту ігрові персонажі стають небезпечними суперниками, як в битвах, так і в торгівлі. Цей світ об'єднаний складною мережею економічних зв'язків, створюючих міжгалактичну систему торгівлі, в якій враховується співвідношення попиту і пропозиції в різних секторах. На належній висоті реалізована і бойова частина гри: сильний фізичний движок гри симулює якнайтонші нюанси руху корабля в міжзоряному просторі. А завдяки гнучкій системі модифікацій кожен корабель стає дійсно унікальним.

Збірка "X Superbox" містить всі ігри по всесвіту "Х", зі всіма актуальними оновленнями, для забезпечення повної сумісності з Microsoft Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) і Windows 7 (32 і 64-розрядних ). Всі ігри офіційно представлені без якої-небудь системи захисту!

X: Beyond The Frontier \ Х: По той бік межі (v.2.2)
Ця гра - фактично продовження хіта "Elite". Ви - льотчик-випробувач першого космічного корабля землян, оснащеного гипер-драйвом. Система спрацювала навіть трохи добріше, ніж очікувалося... У результаті ви опинилися на іншому кінці Галактики, в абсолютно недослідженій області. На щастя, вам вдалося умовити якогось Teladi дати вам грошей в борг, хай і під безсовісний відсоток. Зате тепер є можливість почати свою справу, торгувати, заробляти гроші на апгрейд корабля і якщо пощастило - знайти шлях додому...

X: Tension \ Х: Мобілізація (v.2.2)
Цю гру можна було б назвати продовженням X-beyond the frontier, коли б не одна деталь - в грі начисто відсутній сюжет. Причому, це зовсім не означає, що в грі робити нічого - швидше навпаки. Починається гра з того, що пілот Бреннан, в попередній грі що зіграв вельми чималу роль в перемозі над расою машин - Ксенонамі (або Зенонамі - кому як подобається), чекає лагодження гіпердвигуна свого корабля, щоб нарешті повернутися додому. Але за законом жанру ученим не вдається нічого зробити, і Бреннан отримує невеликий кораблик (такий дар від місцевого уряду, багатьом зобов'язаного пілотові) і відправляється "у вільне плавання". З цієї миті загалом і починається гра.

X2: The Threat \ Х2: Загроза (v.1.5)
Всесвіт в X2 — величезна, і в ній ви вольні робити все, що тільки душі завгодно. Заробляти на життя, займаючись каботажними перевезеннями на короткі відстані, або пуститися в тривалий рейс в покинутий куточок Галактики, щоб привезти на віддалену планету цінний вантаж і покласти в кишеню кругленьку суму. Ви можете стати торговцем, купувати і продавати корисні копалини або закластися головорізом — красти і угонити чужі кораблі. Ви вольні будувати ферми, фабрики і створювати торгові імперії або ж очолити найстрашніший піратський клан, сколотити величезний флот і здійснювати набіжи на всіх, хто по необережності перебіжить вашу зоряну дорогу. Ви можете навіть твердо встати на шлях виправлення і, викупивши у однієї з шести рас, що населяють Галактику, поліцейську ліцензію, зайнятися праведною боротьбою з космічними піратами і зробити кар'єру отакого космічного шерифа. Все залежить тільки від вас — гра не обмежує вашу свободу і не заставшиляєт котитися по сюжетних рейках, як це було в Freelancer... Проект відрізняє дивовижне поєднання повної свободи дій і необов'язкового проходження основній сюжетній лінії. Головне - банківський рахунок, який поповнюється за рахунок торгівлі, захоплення кораблів і вантажів, приватних замовлень, полювання на піратів, контрабанди або в результаті підстави своєї власної торгової імперії з флотом транспортних і бойових кораблів. У грі близько 70 типів кораблів, більшістю яких гравець може управляти особисто, розвиненої економічної системи, не поступливої "Капіталізму" знаменитого Чана Тревора, і високопрофесійного графічного виконання: будь-який ськріншот можна сміливо розміщувати на робочому столі.

Х3: Reunion \ Х3: Возз'єднання (v.2.5)
Ця гра вже стала еталоном серед космічних симуляторов. X3 пропонує гравцеві повну свободу дій – віртуальне життя в реальному зоряному небі, відтвореному по знімках NASA. Завдяки розвиненому штучному інтелекту ігрові персонажі стають небезпечними суперниками, як в битвах, так і в торгівлі. Цей світ об'єднаний складною мережею економічних зв'язків, створюючих міжгалактичну систему торгівлі, в якій враховується співвідношення попиту і пропозиції в різних секторах. На належній висоті реалізована і бойова частина гри: сильний фізичний движок гри симулює якнайтонші нюанси руху корабля в міжзоряному просторі. А завдяки гнучкій системі модифікацій кожен корабель стає дійсно унікальним.
Гра «X3: Возз'єднання» виходить в найостаннішій версії – 2.5, безперечною перевагою якої є можливість побудувати власну станцію-штаб всесвіту Х. Благодаря якісному перекладу, створеному при поддержке російського фанклубу www.elite-games.ru, гра стане доступною ще більшому числу пілотів, що мріють про освоєння космосу.

Х3: Terran Conflict \ Х3: Земний Конфлікт (v.3.1)
Наступив час, якого так чекали поклонники самої епічної і непередбачуваної космічної саги! Новий розділ відкриває подробиці масштабного галактичного конфлікту. Після зіткнення всесвіту Ікс і наший Галактики встановилися нові зв'язки. Розквіт торгівлі, мистецтв, обмін досвідом привели до небувалої співпраці самих різних рас і народів. Але деякі політики побачили можливість підсилити позиції через конфронтацію. Сплески ксенофобії з обох боків породили недовір'я і кризу відносин. Почалися і військові зіткнення. Поки земляни і інопланетні цивілізації шукають шляхи виходу з непростої ситуації, на околицях Всесвіту виникла нова загроза. Смерть загрожує всім живим істотам, і зупинити кінець світу представляється непростою справою. Чи зуміють нації різних зоряних систем домовитися і спільно виступити проти загального ворога, або хаос візьме верх?

Продовження видовища і захоплює космічного симулятора надає тобі можливість виступити на стороні землян. До твоїх послуг більше сотні космічних кораблів, нових деталей і поліпшень, смертоносних систем озброєння. Відтепер тобі під силу брати ворога на абордаж! Тебе знов чекає приголомшлива графіка, інтригуючий сюжет і величезна кількість побічних завдань і місій. Досліджуй космічні простори, візьми участь в битвах у далеких зірок і відкрий таємниці галактик. Від тебе, простого пілота, відтепер залежить доля цілих цивілізацій!

Cистемные вимоги:
• Операційна система: Microsoft® Windows® XP / Vista / Seven
• Процесор: Pentium® IV or AMD® equivalent at 2.0 GHz
• Оперативна пам'ять: 1 Гб
• Відеокарта: nVidia GeForce 8600 256 Мбайт / ATI Radeon X1950
256 Мбайт • Звукова карта: Сумісна з DIRECTX 9.0c
• Вільне місце на жорсткому диску: 14 Гб

Особливості RePacka:
• Репак заснований на ліцензійних версіях ігор від Нового Диска і зроблений в соответсвії із
зарубіжним виданням від Deep Silver • Нічого не вирізане / не перекодовано / ігрові ресурси не розпаковувалися
• Вибір варіанту перекладу для ігор "Х3: Возз'єднання" і "Х3: Земний Конфлікт" - Новий Диск або Elite Games
• Версії ігор:
• "Х: По той бік межі" - 2.2
• "Х: Мобілізація" - 2.2
• "Х2: Загроза" - 1.5
• "Х3: Возз'єднання" - 2.5
• "Х3: Земний Конфлікт" - 3.1
• Додані офіційні Bonus Packages (установка з меню Автозапуску)
• БОНУС!: Збірка додаткових матеріалів - Відео, Ськріншоти, Саундтрек, Книги
• МЕГАБОНУС!: Офіційний BONUSDVD із зарубіжного видання "X: Superbox"
• The X Encyclopedia (англ.)
• Реліз R.G.Catalyst



Бесплатно скачай Superbox / X: Superbox (2010)
Гнів каїна / Гнев Каина / The Wrath of Cain (2010) DVDRip новинка Гнів каїна / Гнев Каина / The Wrath of Cain (2010) DVDRip новинкаЗнову ти / You Again (2010/HDRip/700Mb) Знову ти / You Again (2010/HDRip/700Mb)Відмінниця легкої поведінки / Отличница лёгкого поведения / Easy A (2010) CAMRip Відмінниця легкої поведінки / Отличница лёгкого поведения / Easy A (2010) CAMRip
скачати Гидке каченя / Скачать Гадкий утенок скачати Гидке каченя / Скачать Гадкий утенокЖитя міняє тебе / Жизнь меняет тебя / Zeiten ändern Dich (2010) BDRip бесплатно скачати Житя міняє тебе / Жизнь меняет тебя / Zeiten ändern Dich (2010) BDRip бесплатно скачатиСкачати Quake 4 (2006/RUS/RePack by mefist00) безкоштовно Скачати Quake 4 (2006/RUS/RePack by mefist00) безкоштовно
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1838 | Додав: Rarestep | Теги: Гра, Игры, Superbox, X Superbox, ігри | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Superbox / X: Superbox (2010)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024