PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Холості постріли / Холостые выстрелы / Ходячее минное поле / Mine vaganti / Loose Cannons (2010) DVDRip новий фільм
Холості постріли / Холостые выстрелы / Ходячее минное поле / Mine vaganti / Loose Cannons (2010) DVDRip новий фільм
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » програма для редагування відео Serif MoviPlus X5 v7.0.0.13
03.03.2011

програма для редагування відео Serif MoviPlus X5 v7.0.0.13

програма для редагування відео Serif MoviPlus X5 v7.0.0.13
Професійне цифрове рішення для редагування відео матеріалу за допомогою простих у використанні інструментів і із застосуванням приголомшливих ефектів студійної якості.

Serif MoviePlus - система нелінійного монтажу, яка дозволяє і професійним і домашнім користувачам редагувати цифрове відео і цифрові зображення.

MoviePlus забезпечує нелінійний монтаж, неруйнуюче редагування будь-якого відео сумісного формату. Він підтримує композицію з необмеженої кількості одночасно присутніх відео треків; необмежена кількість аудіо треків, а також стандартні функції редагування такі як ripple, roll, slip, slide, scrub, razor blade і time remapping. Він поставляється з переходами (transitions) такими як dissolve, iris, distortion та інші 3D transitions, а також поряд відео фільтрів. MoviePlus, як і всі сучасні системи нелінійного монтажу також має можливість up-convert (по іншому up-scale) матеріалу стандартного дозволу в матеріал з високим дозволом, а також можливість перехресної конвертації (cross-convert) відео з різними частотами кадрів. Як і багато аналогічних продуктів, важ процес рендерінга здійснюється в програмному забезпеченні, а не апаратний: рендерінг є повільним процесом, навіть на швидкому комп'ютері.

Інтерфейс:
Serif MoviPlus заснована на шкалі часу (timeline), яка може вміщати декілька накладень (overlay), музику, відео і аудіо доріжки окремо або організовані в групи. Джерела відео, аудіо і зображень можуть бути організовані в медіа-групи (списки, переліки - media panels), які потім можна перетягнути у відповідну частину timeline. Використовуючи вбудований файловий браузер, їх також можна перетягнути з будь-якого розташування на диску.

Файли проекту:
Як і аналогічні додатки цифрового нелінійного редагування, MoviePlus насправді не змінює медіа-джерела; він конструює невеликий "файл проекту", який містить посилання на всі використовувані медіа-джерела, разом з докладною інформацією про віртуальні зміни, переходи, спецефекти і титри.

Ключові кадри:
Ефекти і ті, що огинають (або оболонки - envelops) вводяться шляхом розміщення спеціальних "ключових кадрів" на доріжку timeline. Кожен з цих ключових кадрів містить інформацію про ефекти, які повинні застосовуватися у цей момент на конкретне джерело інформації. Наприклад: прозорість, кольори або масштабування (zoom) відео джерела, рівень гучності або ефект переміщення джерела звуку, масштабування, обертання картинки. Ключові кадри можуть бути застосовані до джерела, доріжки, або на рівні групи.

Computer Generated Sources:
MoviePlus підтримує Computer Generated Sources для колірного фону, форм і масок, тексту різних стилів. Вони можуть бути скоректовані і переміщені на тимчасовій шкалі.

Переходи (transitions):
MoviePlus надає ряд 2D і 3D відео-переходів. Їх можна перетягнути на шкалу часу.

Розширене редагування і режими накладення:
MoviePlus підтримує необмежену кількість накладень (overlays), музики, відео і аудіо доріжок, а також груп відео-треків для з'єднання всіх елементів разом. Режими накладення, такі як в Adobe Photoshop, також можливі, при застосуванні просунутого змішування (advanced blending) з накладеннями і множиною ефекти, які, як правило, відсутні в програмних пакетах початкового рівня.

Поточна версія Serif MoviPlus X5 додає багато нових можливостей, включаючи редагування і створення файлів Quicktime, MPEG-4 і High Definition HDV. Програма може бути використана для редагування матеріалів з побутової цифрової камери, miniDV, професійною DV або HDV камери. Результат може бути записаний на касету MINIDV, перетворений у формат відповідний для відтворення на комп'ютері, або формат, відповідний для завантаження на web-сайт, або ж записаний на DVD.

Бесплатно скачай програма для редагування відео Serif MoviPlus X5 v7.0.0.13
Download програма для редагування відео Serif MoviPlus X5 v7.0.0.13
програма для редагування відео Serif MoviPlus X5 v7.0.0.13

Хищники / Predators (2010) DVDRip Хищники / Predators (2010) DVDRipБрест. Кріпосні герої / Брест. Крепостные герои (2010) SATRip бесплатно Брест. Кріпосні герої / Брест. Крепостные герои (2010) SATRip бесплатноWallpapers - Nature #4 Wallpapers - Nature #4
Jimi Hendrix - Fire: The Jimi Hendrix Collection,Jimi Hendrix,Fire: The Jimi Hendrix Collection Jimi Hendrix - Fire: The Jimi Hendrix Collection,Jimi Hendrix,Fire: The Jimi Hendrix CollectionАнаконда королева змій / Anaconda. Queen of the serpents (2010) SATRiр Анаконда королева змій / Anaconda. Queen of the serpents (2010) SATRiрОбитель зла 4: Життя після смерті (2010) DVDRip Обитель зла 4: Життя після смерті (2010) DVDRip
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 2977 | Додав: Rarestep | Теги: програма для редагування відео, Serif, Serif MoviPlus, MoviPlus | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину програма для редагування відео Serif MoviPlus X5 v7.0.0.13
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024