PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Що б зробив Ісус? / Скачать Что бы сделал Иисус? / What Would Jesus Do? (2010)
Що б зробив Ісус? / Скачать Что бы сделал Иисус? / What Would Jesus Do? (2010)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Heroes of Might and Magic 5 - Full Antology (2006)
09.03.2011

Heroes of Might and Magic 5 - Full Antology (2006)

Heroes of Might and Magic 5 - Full Antology (2006)
Інформація про гру:
Дата виходу гри: 10 травня 2006
Дата виходу гри в Росії: 19
травня 2006
Жанр: Strategy (Turn-based) / 3D
Розробник: Nival Interactive
Видавець: Ubisoft Entertainment
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Пігулка: Ушита
Розмір: 4,37 GB

П'ята частина увібрала в себе кращі традиції серії, відродила і піднесла на нову висоту її дух і епічну атмосферу, щоб відкрити перед вами дорогу до нових мандрів, битв і казкових пригод в незмінному героїчному стилі. Впродовж декількох прекрасних кампаній ви зможете будувати і розвивати міста, збирати багатотисячні армії, вести криваві битви, захоплювати території, наймати і удосконалювати своїх героїв за допомогою могутньої покрокової стратегічної системи.

Особливості гри:
 
- Досконала стратегія. Впродовж декількох незабутніх кампаній ви зможете будувати і розвивати міста, збирати багатотисячні армії, вести криваві битви, захоплювати території, наймати і удосконалювати своїх героїв за допомогою могутньої і зручної покрокової стратегічної системи.
- Новий світ! Унікальні раси, десятки нових героїв і фантастичних істот готові стати під ваші прапори і відправитися назустріч славі і могутності по живописних просторах миру Героїв - чарівним лісам, рівнинам і морям, холодним передгір'ям і таємничим підземеллям.
- Динаміка бою. Битви в стратегічних іграх ніколи ще не були так приголомшливо увлекательнимі! Нова динамічна покрокова система заглиблює і доповнює концепцію традиційних героїчних битв – битви проходять жорстко і динамічно, дозволяючи вам відчути справжнє загострення пристрастей. Нові заклинання і школи магії, артефакти, додаткові можливості і
спеціальні удари дозволяють круто міняти хід поєдинкуі виходити переможцем із здавалося б безнадійних ситуацій.
- Мережевий режим. У всіх п'яти режимах мультиплеера час очікування ходу скорочується або наповнюється новим ігровим сенсом! Один з режимів є динамічною нетривалою грою - для тих, хто не може приділити їй багато часу. Інший режим дозволяє під час очікування свого ходу грати в спеціальній примарній версії міра- проводити невелику розвідку і навіть дрібні диверсії. У стандартному розрахованому на багато користувачів режимі час очікування скорочується можливістю одночасних ходів гравців.

Список ігор що увійшли до збірки:
 
- Владики Півночі
Офіційне доповнення до оригінальної гри Heroes of Might and Magic V, пропонує вам знов зануритися в чарівливу атмосферу всесвіту Асхана! Новий інтригуючий сюжет занурить вас в перипетії громадянської війни, що охопила Священну Імперію Грифона, і розповість про могутню расу гномів, які впродовж сторіч жили в самоті на півночі Імперії. Додаткові кампанії і карти, магічні заклинання, небачені до цих пір споруди, нейтральні істоти і генератор випадкових карт дадуть можливість по-новому поглянути на легендарну гру і подарують десятки годинника увлекательних пригод в світі Heroes of Might and Magic V!
Особливості аддона:
 
- Нова раса: У офіційному доповненні представлена абсолютно нова раса гномів, героїчних воїнів і адептів рунічної магії, Асхана, що проживають в найдоступніших і високогірних регіонах.
- Нові пригоди: 15 нових місій, нові герої, вдосконалені ролики між місіями і алевая кампанія, яка забезпечить вам повне занурення в драматичні події Heroes of Might and Magic V.
- Вдосконалений ігровий процес: Офіційне доповнення включає масу нових заклинань і умінь, 10 розрахованих на багато користувачів карт, нові будови, артефакти і нейтральних істот, надаючи гравцям можливість розробляти нові тактики і удосконалювати ігровий досвід як в розрахованій на багато користувачів, так і в одиночній грі.


- Повелителі Орди
Завершуючий розділ епічного конфлікту, що почався з перерваного весілля королеви Ізабель і що назавжди змінив долю кожній з Фракцій миру Асхана. Оповідають про завершення епічної інтриги, що почалася в першій частині гри з перерваного весілля королеви Ізабель. Лорд-некромантія Арантір повертається в Імперію грифона, передчуваючи, що час подій передбачених Темним Месією наступило. Вас чекає знайомство з новою расою - расою Орков. Уміло використовуючи величезний арсенал навиків, магії «Гніву крові» і артефактів, гравець повинен подолати численні препятствія на своєму шляху через легендарні землі Асхана. Відбудовувавши міста, наймаючи героїв, створюючи армії казкових істот вам належить зруйнувати зловісну змову, що загрожує занурити мир в хаос. Додаткові кампанії і карти, магічні заклинання, небачені до цих пір споруди і альтернативні можливості розвитку істот дадуть можливість по-новому поглянути на легендарну гру.
Особливості аддона:
 
- Новийая фракція Орков: Дикі, до шаленства горді і вільні, Орки втілюють собою абсолютну потужність в світі Might and Magic. У складі армії даної фракції також представлені кентаври, гобліни, циклопи і віверни. Не володіючи здібностями до магічних наук, захищена слабкою зброєю, армія орков, проте, здатна протистояти сильним магам Асхана, і украй небезпечна в нападі.
- Нові сторінки історії: Літопис миру Might and Magic поповниться новими розділами, що оповідають про закінчення влади Біари, що узурпувала трон королеви Ізабель. Дізнавшись про демонічний вплив на лицарів Імперії Грифона, дикі племена орков об'єднуються і вирішують протистояти загрозі з боку Інферно. У гру також вступлять персонажі, знайомі гравцям по Dark Messiah of Might and Magic, що додасть пікантності цьому політичному коктейлю.
- Альтернативний апгрейд всіх істот: В результаті розколу, що відбувся в Імперії Грифона, Орден Порядку отримав в своє розпорядження нових, особливо небезпечних бойцоу. Ця загроза не могла залишитися непоміченою, і тепер кожна раса має в своєму розпорядженні альтернативними апгрейдамі для всіх істот, що відкривають перед гравцем щонайширші тактичні можливості.
- Більше, ніж доповнення: Фінальні штрихи до моделі ігрового балансу Heroes of Might and Magic V, пов'язані з введенням анті-магичеського класу героя, – варвара. Нові заклинання і нові будови на адвенчурной карті. Нові магічні предмети і унікальні набори артефактів однакової природи, що дають гравцеві додаткові бонуси і можливості залежно від знайденої кількості. Крім того, «Heroes of Might and Magic V: Повелителі Орди» включає 10 додаткових карт для мережевої гри і 5 сюжетних карт для одиночної гри, що не увійшли ні до однієї з кампаній.


- Вовкодав
Ця історія відбулася в ті далекі часи, коли землю населяли дивні істоти, здатні одним поглядом знищити звичайну людину. Зло насувалося з усіх боків на світ людей, і воно б перемогло, не з'явися на світі добрий герой. Тьма розійшлася, і люди побачили ясне небо і сонце, якого вони не бачили багато років. Мало хто знав, що ясному небу і яскравому сонцю вони повинні бути вдячні одній людині по прізвиську Вовкодав. Сюжет аддона створений по мотивах фільму Вовкодав і включає три кампанії. У аддон були включені основні персонажі, при створенні яких ігровим моделям були закладені характерні особливості, риси вдачі і прагнення, які були властиві героям кінофільму.
Особливості аддона:
 

- нова кампанія за доброго героя Вовкодава
- нова кампанія за злого ворога Вовкодава - Жадобу
- нова кампанія за некромантію, що ненавидить все живе і прагнуче до нескінченної слави і могутності
- 3 нових ігрових персонажа
- практично всі персонажі кінофільму включені в ігрову дію


- Повстання Некромантій
Довгий час Міст Сломаних Стріл був єдиною ниточкою, що зв'язує північні графства Імперії із Землями Іроллана. Після того, як в імперію вторглися демони, місцевий феодал Барон Дрексель вирішив стати одноосібним правителем цієї теріторії. Якщо він зможе підпорядкувати своїй волі ельфійський місто на іншому березі річки, то в його руках опиниться полрий кортроль над Мостом сломаних стріл, а значить і над всією місцевою торгівлею... У теж час дві некромантії так довго готувалися до війни один проти одного, що припинили набіги на сусідів, і незаметілі як ті существено укріпили свої позиції. Тепер некромантіям доведеться битися не тільки в міжусобній війні, але і з цими жалюгідними людиськами.
Стратегічні можливості гри Повстання Некромантій стали ще досконало. Гнучкіша лінія розвитку міст дозволить реалізовувати разноообразнииє довгострокові схеми, а нові можливості розвитку персонажів розширюють ваш тактичний арсенал. Унікальні відмітні особливості кожної раси зроблять ваш ігровий досвід різноманітніше і яскравіше. Завантажувати з сценаріїв!

- Трон Короля
Гра є трьома окремою повістю про різних героїв - Дейдре, повелительці некромантій, Раїлаге, владиці кланів темних ельфів і молодому правителеві лісового союзу. Три сюжетні лінії об'єднано однією ідеєю - завоюванням трону короля ради затвердження власної стихії над остальнимі.
Аддон містить в собі три нові кампанії по 5 карт кожна (за Некрополіс, Лігу Тіней і Лісовий союз: Королева мертвих, Темний владика і Воїн лісу відповідно. Також в наявності 5 додаткових одіночних і 10 розрахованих на багато користувачів карт.

- Теорія влади
Історія демона Ніброса, мага Фаїза і барона Ласло - повість про три абсолютно різні стихії - Інферно, Магії і Порядку. Кожна з цих протилежностей знаходить свій власний шлях до влади і слави - один герой йде до цього над брутальную силу і жорстокість, а друга через хитрість і кмітливість.
Аддон містить в собі 3 нових кампанії по 5 карт кожна, які дозволяють гравцеві зіграти кампанії Інферно, Академії і Порядку: - Вогненний Владака - Магічний Вузол - Новий Престол. У гру також включено 5 одиночних і 10 розрахованих на багато користувачів карт. Змінений інтерфейс битви, внесені деякі концептуальні зміни, що впливають на алгоритм проходження квестов. У грі використовуються нові музичні композиції. Аддон використовує модифікований движок останнього офіційного патча гри версії 1.4, що виправляє безліч помилок в боле ранніх версіях гри, а також додаючий редактор карт.


Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Процесор: Intel Pentium 4 2,0 GHz, AMD Athlon 64 2000+
Оперативна пам'ять: 512 Мб (Windows XP) / 1 Гб (Windows Vista / 7)
Відеокарта: Nvidia Geforce 7300 або Radeon Х1300
Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 4 Гб

Особливості RePack:
- Нічого не вырезано/не перекодоване;
- Зібрано на 1хDVD;
- Версії: Оригінальні Герої v1.6; Владики Півночі v2.1; Повелителі Орди v3.1; Неофіційні аддони v1.4 - 1.41;
- Установка аддонов в середньому займає 20 хвилин;
- Установка Героїв з аддоном "Владики Півночі" проходить довше - близько 30 хвилин або більш;
- Repack від R.G.Recoding.

Опис установки і запуску:
1. Змонтувати образ в Daemon Tools або Alcohol;
2. Встановити, слідуючи інструкціям інсталлятора;
3. Грати
Бесплатно скачай Heroes of Might and Magic 5 - Full Antology (2006)
Download Heroes of Might and Magic 5 - Full Antology (2006)
Heroes of Might and Magic 5 - Full Antology (2006)

Сборник клубной музыки - December (2010) Сборник клубной музыки - December (2010)Кукринікси - Вершники світла [Promo] (2010) MP3 Кукринікси - Вершники світла [Promo] (2010) MP3Lada Cup: ВАЗ 2101 v.1.0.25 [2010/ENG/Repack] скачати Lada Cup: ВАЗ 2101 v.1.0.25 [2010/ENG/Repack] скачати
Американець / Американец / The American (2010/CAMRip/1400MB/) скачати безплатно Американець / Американец / The American (2010/CAMRip/1400MB/) скачати безплатноСвяті з бундока 2: День всіх свят / Святые из бундока 2: День всех святых / The Boondock Saints II: All Saints Day (2009) HDRip/1400MB/ Святі з бундока 2: День всіх свят / Святые из бундока 2: День всех святых / The Boondock Saints II: All Saints Day (2009) HDRip/1400MB/Ferrari Virtual Academy 2010 (2010/ENG/150Mb) безплатно Ferrari Virtual Academy 2010 (2010/ENG/150Mb) безплатно
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1721 | Додав: Rarestep | Теги: Magic 5, might, heroes, Heroes of Might and Magic 5 - Full | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Heroes of Might and Magic 5 - Full Antology (2006)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024