PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Усередині Королеви Марії 2 / Discovery Channel: Inside Queen Mary 2 (2008)
Усередині Королеви Марії 2 / Discovery Channel: Inside Queen Mary 2 (2008)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений світ 2 / S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital (2011)
17.03.2011

С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений світ 2 / S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital (2011)

С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений світ 2 / S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital (2011)
Інформація про Гру
Название:S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital / С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений Мир 2
Жанри: Action (Shooter) / Standalone Add-on / 3D / 1st Person
Мова Інтерфейсу: Російський (текст і озвучення)
Рік випуску: 2011
Розробник: Ірбіс & S.T.A.L.K.E.R. Community
Видавець: Ірбіс & S.T.A.L.K.E.R. Community
Тип видання: RePack
Пігулка: не потрібний
Формат файлу: .iso
Платформа: РС
Розмір файлу: 4.25 Gb

Опис: Чи траплялося вам, читаючи книгу по грі STALKER, бажати потрапити в той світ і своїми очима випробувати всі відчуття потойбічного миру, повного небезпеки і страшних кошмарів які сняться лише в снах ? Якщо вас переслідує бажання відчути на своїй "шкурі" всю силу миру аномальної природи, то цей мод для вас. З першої хвилини не буде ніяких поблажок . Кожне зітхання може бути останнім. Дана модифікація направлена на ускладнення гри по всіх аспектах ігрового процесу.

2012 рік. Шість років пройшло з моменту Другої катастрофи, що затьмарила події квітня 1986 року. Дія гри відбувається в Чорнобильській Зоні Відчуження, що перетворилася з місця, де ламалися долі, в загрозу всьому людству. Свої таємниці Зона розкриває неохоче, над силу, і рідкісний герой зможе дістатися до самого її серця і дізнатися – яка небезпека чекає його там? Небезпека, в порівнянні з якою мародери і ворожі угрупування, всі монстри і аномалії Зони покажуться лише підготовкою до зустрічі з чимось більш фатальним і таким, що лякає. А поки... Готуйся, герой. Збирай артефакти і торгуй, промацуй дорогу і перевіряй тили, хапай рентгени і бийся – але тільки виживи! І тоді, мабуть, якщо будеш наполегливий і особливо везучий, ти дізнаєшся – чому все це повалилося на тебе !!!

Особливості аддона
1. Детектори аномалій. У модифікації присутня ціла система пов'язана з пристроями фіксації аномальних полів. Кожен прилад реагує на свій вид аномалій і має свій радіус виявлення. Пристрої працюють від акумуляторів і вимагають їх періодичної заміни.
2. Модифікація екіпіровки. Відтворений прототип модифікації зброї і костюмів. Кожен технік може поліпшити тільки броню свого угрупування. У кожного костюма свої відмітні модифікації.
3. Влучні на КПК. Гравець може поставити мітку в КПК на глобальній карті, відзначивши тим самим певне місце і позначивши відповідним текстом.
4. Псування продуктів харчування. Продукти харчування мають свій термін придатності, тому тягаючи в рюкзаку продукти довгий час, не забувайте перевіряти їх придатність до вживання.
5. Замовлення екіпіровки. Гравець може замовити деякі види екіпіровки за допомогою торговців, кожен торговець надає свій асортимент замовлень.
6. Медицина. Всі продукти харчування і лікування діют поступово. Під час лікування і ухвалення їжі неможливо користуватися зброєю.
7. Сон. Гравець може спати випадкове число годинника, залежно від стану його здоров'я. Число варіантів часу сну складає близько 15.
8. Торгівля. Гравець не зможе розбагатіти на мародерстві. Повністю перероблений попит і пропозиція всього населення Зони.
9. Монстри. Реанімується індивідуальна поведінка кровососа при нападі. Зустріч з ним поодинці смертельна в більшості випадків.
10. Артефакти. Гравець не може знати властивості артефакту, поки не здасть його на дослідження ученим. Деякі артефакти вже записані в базу даних. Додані нові артефакти.
11. Екзоськелет. Даний костюм тепер споживає велику кількість енергії і вимагає періодичної зміни акумуляторної батареї . Споживання енергії залежить від інтенсивності використання гравцем функцій костюма . Дістати екзоськелет украй складно, а щоб отримати прототип певного угрупування, доведеться поїммо звичайного прототипу викласти механику велику суму грошей .
12. Графіка і продуктивність. Покращувані графічні ігри, що становлять, без втрати продуктивності. Додані нові текстури і погодні ефекти.
13. Локації. Додано 16 нових локацій : Рудий ліс, Болота, Затон, Пріпять, Юпітер, Госпіталь, Генератори, Чорне озеро, Мертве місто, Катакомби, Підземний тунель, Лісова гущавина, Міхур, Ліманськ, Військова лабораторія, Східний каньйон і Водосховище .
14. Аномалії. Аномалії представляють велику небезпеку для будь-якої живої істоти, деякі мають приховані пост-еффекти, що приводять до летального результату . Всі аномалії переміщаються у випадковому порядку незалежно від сюжетних подій .

Cистемные вимоги:
• Операційна система: Windows® XP / Windows Vista / Windows 7
• Процесор: Intel Pentium 2,5 Ггц
• Оперативна пам'ять: 1 GB RAM
• Місце на жорсткому диску: 12 Gb
• Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
• Відеокарта: ATI Radeon або nVidia GeForce з пам'яттю 128 Мб
S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital / С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений Мир 2
(2011/RUS/Repack by cdman)

Особливості RePacka:
• Нічого не вирізане \ не пережато
• Інтегрований Dynamix Pack (дозволяє грати на повному динамічному освітленні)
• Аддон пропатчен до v6.7 + інтегровані всі останні фікси
• Найправильніша збірка мода (остання авторська збірка + всі необхідні
фікси) • Час установки - 12 хвилин

MD5: 1797da1114299757d64633158e1087bd
Бесплатно скачай С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений світ 2 / S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital (2011)
Download С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений світ 2 / S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital (2011)
С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений світ 2 / S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital (2011)

НАЙНЕЗВИЧАЙНІШІ скульптури НАЙНЕЗВИЧАЙНІШІ скульптуриEminem - The Setback (2010) Eminem - The Setback (2010)Всі програми DG Win&Soft WPI 1.0 / (2010/Русский) бесплатно Всі програми DG Win&Soft WPI 1.0 / (2010/Русский) бесплатно
Star Craft II Wings of Liberty New Crack от 15.09.2010 бесплатно скачати Star Craft II Wings of Liberty New Crack от 15.09.2010 бесплатно скачатискачати Анімовані імена + приколи скачати Анімовані імена + приколиCrackdown 2 скачати гру (2010/ENG/XBOX360/RF) бесплатно Crackdown 2 скачати гру (2010/ENG/XBOX360/RF) бесплатно
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 933 | Додав: Rarestep | Теги: Сталкер, С.Т.А.Л.К.Е.Р., S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital, Затерянный мир, Загублений світ 2 | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину С.Т.А.Л.К.Е.Р. Загублений світ 2 / S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital (2011)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024