PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Фрахт / Freight (2010)
Фрахт / Freight (2010)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Антологія Alien Shooter & Zombie Shooter / Alien Shooter & Zombie Shooter (2011)
17.03.2011

Антологія Alien Shooter & Zombie Shooter / Alien Shooter & Zombie Shooter (2011)

Антологія Alien Shooter & Zombie Shooter / Alien Shooter & Zombie Shooter (2011)
Інформація про Гру
Назва: Антологія від Sigma Team [Alien Shooter & Zombie Shooter]
Жанри: Arcade / Action (Shooter) / Isometric
Мова Інтерфейсу: Російський
Рік випуску: 2003-2011
Розробник: Sigma Team
Видавець: Sigma Team
Тип видання: RePack
Пігулка: Не потрібний
Формат файлу: .rar
Платформа: РС
Розмір файлу: 1.59 Gb

Опис: Компанія "Sigma Team" була заснована в 2003 році і відома своїми аркаднимі ізометричними шутерамі з елементами RPG: Alien Shooter, Theseus і Zombie Shooter.

Alien Shooter: Alien Shooter - Початок Вторгнення: Нескінченна темнота, похмурі довгі проходи військового комплексу стали місцепроживанням зла, оскільки тисячі кровожерних монстрів заповнюють його офіси, склади і дослідницькі лабораторії.
Ваша місія проста:
знищте монстрів за всяку ціну. Вам буде надана необхідна кількість вибухових речовин, різноманітна зброя і купа спорядження.
Вони - ЧУЖІ і вони повинні померти! Ви маєте один шанс, і ви повинні його використовувати...

Theseus. Повернення героя: ...Тепер монстри населили половину земного простору! Всі люди вийшли на боротьбу з нашестям. Хто зможе їм протистояти?
У далекому європейському місті відбувається щось страшне: знищено практично все населення, джерело появи монстрів невідоме, але вони множаться і нарощують потужність. Часу мало, і лише Тезей, герой даної гри, може допомогти в цій диявольській бійні. Щоб врятувати місто йому необхідно подолати лісову гущавину, зачистити фермерські споруди, проникнути в місто і знайти джерело появи чужих.

Alien Shooter 2: Самовдоволенню людської раси немає меж і меж. Люди визнали, що готові до всього. Люди прийшла туди, куди приходити не слідувало. Люди були упевнені у власній безпеці. Чи треба говорити, що вони помилилися. Доля обдарувала їх ворогом, з яким раніше дітям Землі зустрічатися не доводилося. У цього ворога немає страху, жалю або розкаяння. Ворог багатоликий, повний люті і голоду — вічного і бездонного, як сам Всесвіт. І якщо ворога не зупинити зараз, не утримати його невблаганну ходу, сам вид homo sapiens дуже скоро виявиться таким, що вимирає..

Alien Shooter 2. Перезавантаження: "Alien Shooter 2 - Перезавантаження" це модифікована версія гри Alien Shooter 2, робота над якою почалася, відразу ж після виходу оригіналу.
Самовдоволенню людської раси немає меж і меж. Люди визнали, що готові до всього. Люди прийшла туди, куди приходити не слідувало. Люди були упевнені у власній безпеці. Чи треба говорити, що вони помилилися. Доля обдарувала їх ворогом, з яким раніше дітям Землі зустрічатися не доводилося. У цього ворога немає страху, жалю або розкаяння. Ворог багатоликий, повний люті і голоду — вічного і бездонного, як сам Всесвіт. І якщо ворога не зупинити зараз, не утримати його невблаганну ходу, сам вид homo sapiens дуже скоро виявиться таким, що вимирає..

Alien Shooter 2. Захоплення: Продовження культової м'ясорубки Алієн Шоотер 2, яка є унікальною сумішшю двох жанрів екшн і РПГ. Велика війна почалася! Натовпи монстрів знищують міста і захоплюють території. Ситуація на лінії фронту досягла критичної крапки і нізвідки чекати допомоги. Бийтеся проти чужих, в самому епіцентрі війни. Результат боротьби залежить від вас!

Alien Shooter 2. Військовий заклик: 2020 рік. Велика війна почалася! Все дієздатне населення країн світу мобілізоване на військову службу в армію. Полчища монстрів знищують міста і захоплюють нові території. Обстановка на фронті досягла критичної крапки і допомоги чекати нізвідки. Спробуйте битися з прибульцями в ролі рядового солдата регулярної армії, який волею випадку виявився в самому центрі грандіозних подій. Можливо, результат залежить від вас!

Zombie Shooter: Де проходить грань між життям і смертю? Наскільки далеко можуть зайти людські спроби у вивченні цього питання? Людство знову в небезпеці, цього разу учені не справилися з навислою загрозою і самі перетворилися на монстрів. Натовпи людей- зомбі заполонили простір секретної дослідницької бази, ще небагато і епідемія уразить всю землю. Стань учасником великої битви за порятунок людства і з'ясуй причину того, що відбувся!

Zombie Shooter 2: Аркадний бойовик з елементами ролевої гри від творців культової серії Alien Shooter. Війна із зомбі не закінчена! Тисячі ожилих мертвяків заполонили вулиці міста. Кількість заражених невблаганно росте! Виберіть героя і спробуйте знайти вихід з ситуації, що склалася: дізнайтеся причину що відбувся і використовуйте останній шанс врятувати улюблену людину.

Cистемные вимоги:
• Операційна система: Windows XP (SP3) / Vista
/ Seven • Процесор: з тактовою частотою 1,7 Ггц
• Оперативна пам'ять: 512 Мб
• Відеокарта: з 128 Мб відеопам'яті
• Звукова карта: Сумісна з DIRECTX 9.0c
Бесплатно скачай Антологія Alien Shooter & Zombie Shooter / Alien Shooter & Zombie Shooter (2011)
Download Антологія Alien Shooter & Zombie Shooter / Alien Shooter & Zombie Shooter (2011)
Антологія Alien Shooter & Zombie Shooter / Alien Shooter & Zombie Shooter (2011)

Star Craft II Wings of Liberty New Crack от 15.09.2010 бесплатно скачати Star Craft II Wings of Liberty New Crack от 15.09.2010 бесплатно скачатиNeed For Speed World (2010/ENG/Open Beta) скачати Need For Speed World (2010/ENG/Open Beta) скачатиПримара скачати / Призрак / The Ghost Writer (2010/DVDRip/Eng) Примара скачати / Призрак / The Ghost Writer (2010/DVDRip/Eng)
OST Дітям до 16... [Unofficial] (2010) OST Дітям до 16... [Unofficial] (2010)Скачати бесплатно VA - Super rock hits ( 2010) Скачати бесплатно VA - Super rock hits ( 2010)Повний нуль / Полный ноль / Le baltringue (2010) DVDRip бесплатно скачати Повний нуль / Полный ноль / Le baltringue (2010) DVDRip бесплатно скачати
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1562 | Додав: Rarestep | Теги: Антология, Zombie Shooter, Антологія Alien Shooter, Alien Shooter & Zombie Shooter | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Антологія Alien Shooter & Zombie Shooter / Alien Shooter & Zombie Shooter (2011)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024