PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Скачати Ласкаво просимо до Райлі / Welcome to the Rileys (2010/HDRip)
Скачати Ласкаво просимо до Райлі / Welcome to the Rileys (2010/HDRip)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Total War: Shogun 2 (2011/Rus/Repack by Dumu4)
23.03.2011

Total War: Shogun 2 (2011/Rus/Repack by Dumu4)

Total War: Shogun 2 (2011/Rus/Repack by Dumu4)
Середина XVI сторіччя. Феодальна Японія, що колись знаходилася під владою імператора, роздроблена і поділена між безліччю ворогуючих кланів. В ролі дайме — лідера одного з них — гравцеві належить воювати, вирішувати різнопланові господарські питання і вести тонку дипломатичну гру, щоб добитися головної мети: припинити міжусобні розбрати і об'єднати країну під своїм керівництвом, ставши правителем всієї Японії.

Рік випуску: 2011
Жанр: Strategy (Real-time /
Turn-based) / 3D
Розробник: The Creative Assembly
Видавець: SEGA
Видавець в Росії: 1С-СофтКлаб
Платформа: РС

Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу:
Російський
Мова озвучення:
Російський
Пігулка: Ушита (від FLT)
Розмір: 8,29 Гб

Особливості гри:
* Дев'ять кланів — сильних і слабких.
Очоліть одну з дев'яти фракцій, що існували у феодальній Японії. Серед них — могутній войовничий клан Ода і дуже впливова сім'я Токугава. Під вашим чуйним керівництвом будь-який з кланів зможе прийти до влади.
* Сила красномовства.
Дайме і генерали, як і в грі Rome Total War, прагнутимуть надихнути свої армії на бойові подвиги. У грі передбачено більше 100 000 варіантів мов, залежних від характеру оратора, місцеположення війська і від взаємин з супротивником.
* Облогова війна.
Японські способи облоги значно відрізняються від тих, що використовувалися європейцями, і фортеця може опинитися смертельно небезпечною пасткою. Під час облоги і що обороняються, і ті, що атакують можуть використовувати найрізноманітнішу тактику ведення бою.
* Неприступні фортеці.
Замки різних типів можна покращувати, будуючи зміцнення п'яти рівнів, а це означає, що нападаючим необхідно буде використовувати різні прийоми і техніку веденнясади. Штурм зовнішніх стін і захоплення внутрішнього двору — лише перші кроки на шляху до тріумфу.
Всесезонная війна.
Вперше в історії серії битви відбуваються у всі часи роки. Від сезону залежатимуть бойові умови, а також стан і настрій армії. Все це зробить важливий вплив на вибір стратеги і тактики ведення військових дій.
* Краса Японії.
Дикі суворі гори, живописні рівнини і квітучі вишневі гаї — завдяки використаній в проекті новій системі формування місцевості, гравцям належить вести битви в різних регіонах країни, що кардинально відрізняються ландшафтом.
* Sengoku-Pedia
У ігровій енциклопедії можна черпнути немало корисних відомостей про японські війська і технології, а також дізнатися цікаві історичні факти. З її допомогою ви зможете краще вивчити своїх ворогів, дізнаєтеся їх сильні і слабкі сторони.
* Мораль і бойовий дух.
Вперше на полях битв з'явилися будови, що надають психологічну дію на солдатів під час бою. Захист або ж захват монастирів і храмів, розорення ворожих святинь — все це впливає на мораль військ.
Історичні битви.
Непростим, але дуже захоплюючим випробуванням для віртуальних полководців стане участь у відомих історичних баталіях, в числі яких битва у села Секигахара.
* На суші і на морі.
Total War: SHOGUN 2 — перший проект серії, в якому можна вести битву на суші і на морі одночасно. Курсуйте між островами, використовуйте особливості побережжя, туман і інші погодні явища, щоб отримати перевагу перед ворогом. Майстерно вибудовувавши свої кораблі у берегової лінії і між островами, створюйте пастки і нав'язуйте супротивникові свою тактику.
* Досконалі солдати.
Воїни-герої — справді унікальні солдати. Їх потужність і бойовий кураж такі великі, що вони здатні переламати хід битви. Навіть один герой з жменькою соратників може знищити безліч ворогів. Крім того, він прагнутиме вступити в поєдинок з воїнами подібними до себе, щоб відстояти честь свого клану.

Системні вимоги:
* Операційна система: Microsoft Windows XP (SP3) /Windows Vista (SP1) / Windows 7
* Процесор: Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 Ггц або AMD Athlon X2 2,8 Ггц
* Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для Vista / 7)
* Місце на жорсткому диску: 16 Гб
* Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
* Відеокарта: Radeon HD 2600 Pro / nVidia GeForce 7900 GS з 256 Мб відеопам'яті

Особливості Repack'а:
- Нічого не вирізане / не перекодовано в менший бітрейт
- Установка необхідного ПО: DIRECTX, Visual C++ Redistributable
- Час установки - близько 13 хвилин
- Гра розбита на 2 образи DVD5
- Автор репака - Dumu4
Бесплатно скачай Total War: Shogun 2 (2011/Rus/Repack by Dumu4)
Download Total War: Shogun 2 (2011/Rus/Repack by Dumu4)
Total War: Shogun 2 (2011/Rus/Repack by Dumu4)

Шаленство /Неистовство / Rampage (2010) HDRip Шаленство /Неистовство / Rampage (2010) HDRipКамуї / Камуи / Kamui Gaiden (2009) DVDRip скачати безплатно Камуї / Камуи / Kamui Gaiden (2009) DVDRip скачати безплатноЧужий космос 2 скачати / Чужой космос 2 (2010) PC Чужий космос 2 скачати / Чужой космос 2 (2010) PC
Ключи для KAV, KIS [6,7,8,9,10] 2.07.10 скачати Ключи для KAV, KIS [6,7,8,9,10] 2.07.10 скачатиСкачати Віртуальний макіяж 2.31 Portable Скачати Віртуальний макіяж 2.31 PortableMessiahbolical - Whatever You Want бесплатно скачати Messiahbolical - Whatever You Want бесплатно скачати
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1371 | Додав: Rarestep | Теги: Total War, Repack by Dumu4, Total War: SHOGUN 2, Shogun 2 | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Total War: Shogun 2 (2011/Rus/Repack by Dumu4)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024