PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Зіткнення скачати / Столкновение 2010
Зіткнення скачати / Столкновение 2010
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Екшин Just Cause 2. Immortal (2011/RUS/MOD)
31.03.2011

Екшин Just Cause 2. Immortal (2011/RUS/MOD)

Екшин Just Cause 2. Immortal (2011/RUS/MOD)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / Racing (Cars / Motorcycles / Civil Aviation / Helicopter / Tank / Naval) / 3D / 3rd Person
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Розробник: Avalanche Studios
Видавець: DOOMLORD
Розмір файлу: 2.93 Gb

Про Гру: Відчайдушний і відчайдушний герой-одинак повернувся, щоб знов потрясти прогнилий корупційний режим! Після блискуче виконаної роботи по наведенню «демократичного» ладу справжній мачо Ріко Родрігез вирішив відірватися за повною програмою. Текила, пляжі, красуні в бікіні – що ще потрібне утомленому, але задоволеному героєві? Але довгої відпустки не вийшло. Колишній бос поспішив сховатися на тропічному острові Панау, прихопивши з собою чималу суму казенних грошей.

Зрадник сховався під тепле крильце місцевого диктатора, а значить, настав час «банановій революції»! Доведеться відшукати і приблизно покарати негідника, а заразом і непогано розважитися в атмосфері загального хаосу. Перестрілки, пожени, стрибки з парашутом, угін автомобілів і військової техніки – Ріко готовий до будь-якої, навіть найнебезпечнішій ситуації. До його послуг – значний арсенал стрілецької зброї. Він здатний виконати найефектніші трюки, аж до захоплення вертольота, що летить! В порівнянні з першою частиною, в грі стало куди більше зброї і спорядження.

Особливості гри:
- Гра надасть вам необмежену свободу дій, тобто можна влаштувати локальний апокаліпсис або ж відправитися в подорож і помилуватися місцевою красою (мається на увазі природа).
- Вибравши перший варіант, ви отримаєте перестрілки, пожени, стрибки з парашутом, угін транспорту і інші не зовсім законні радощі.
- Арсенал агента розширений і оновлений до непристойності, кількість різноманітного спорядження збільшилася у декілька разів.
- Окремого слова удостоюються ті трюки, яким Ріко навчився, знаходячись у вимушеній відпустці – тепер він здатний захопити вертоліт нальоту.
- Щодо автопарку, то і тут є можливість вибору – асортимент засобів пересування не обмежується цивільними авто, можна приватизовувати і військову техніку. Все наявні транспортні засоби піддаються апгрейду, для чого є більше двох тисяч деталей.

Особливості Мода:
- Головний герой замінений на
Дюка Нюкема.
- Головний герой безсмертний
- Патрони в зброю не кінчаються
- Могутні і ефектні вибухи
- Збільшена довжина троса 850 м
- Нові сліди від куль і троса
- Багато нового транспорту і зброя
- і багато що інше.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows Vista/Seven
- Процессор:Dual-core CPU with SSE3 (Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3GHz);
- Оперативною памяти:1 Гб;
- Вільного місця на жорсткому диску: 4.5 GB;
- Відеокарта: NVIDIA GeForce 8800 Series / ATI Radeon HD 2600 Pro з 256 MB пам'яті;

Увага! Для використання даного продукту необхідна встановлена операційна система Windows Vista або Windows 7

Про файл:
Тип видання: Піратка
Пігулка: Не потрібний
Формат файлу: .rar
Платформа: РС

Бесплатно скачай Екшин Just Cause 2. Immortal (2011/RUS/MOD)
Download Екшин Just Cause 2. Immortal (2011/RUS/MOD)
Екшин Just Cause 2. Immortal (2011/RUS/MOD)

Холості постріли / Холостые выстрелы / Mine vaganti (2010) DVDRip бесплатно скачати Холості постріли / Холостые выстрелы / Mine vaganti (2010) DVDRip бесплатно скачатиПримара скачати / Безымяный автор / Призрак / The Ghost Writer Примара скачати / Безымяный автор / Призрак / The Ghost WriterКоролева - незаймана / The Virgin Queen (2005) DVD5 / DVDRip Королева - незаймана / The Virgin Queen (2005) DVD5 / DVDRip
скачати відео Як зібрати Кубик Рубіка (відео) скачати відео Як зібрати Кубик Рубіка (відео)На відстані любові / На расстоянии любви / Going the Distance (2010) CAMRip бесплатно На відстані любові / На расстоянии любви / Going the Distance (2010) CAMRip бесплатно3D Інструктор / 3D Инструктор 2.0. Учебный автосимулятор. скачати безплатно 3D Інструктор / 3D Инструктор 2.0. Учебный автосимулятор. скачати безплатно
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1062 | Додав: Rarestep | Теги: Гра, екшин, Just Cause 2. Immortal, Just Cause 2, Immortal, ігри | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Екшин Just Cause 2. Immortal (2011/RUS/MOD)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024