PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Таємниці століття. Ванга. Світ видимий і невидимий / мир видимый и невидимый (2011)
Таємниці століття. Ванга. Світ видимий і невидимий / мир видимый и невидимый (2011)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати софт » Програма CyberLink YouCam Deluxe 4.1.1417.14978 + Rus
12.04.2011

Програма CyberLink YouCam Deluxe 4.1.1417.14978 + Rus

Програма CyberLink YouCam Deluxe 4.1.1417.14978 + Rus
CyberLink YouCam - програма дозволяє додати динамічні ефекти до вашої мережевої відеокамери.

Веселитеся з друзями під час відео-чатів, додаючи emotion effects. Застосовуйте ефекти відразу ж під час захоплення відео і фото. Завантажуйте ваші кліпи прямо в YouTube. Окрім цього ви зможете відправити свої фото і відео друзям по e-mail. Дворежимний призначений для користувача інтерфейс спрощує використання програми CyberLink YouCam. У режимі миттєвого обміну повідомленнями можна брати участь в розрахованому на багато користувачів відеосеансі з друзями за допомогою веб-камер, застосовуючи миттєві ефекти в режимі реального часу. Миттєві ефекти дозволяють додавати рамки, фільтри, спотворення і емоційні ефекти до відеозображення з веб-камери. Це дозволяє доповнити відео забавними і креатівнимі відеоефектами.

Веселитеся під час відео-чатів, додаючи emotion effects. Застосовуйте ефекти відразу ж під час захоплення відео і фото. Завантажуйте ваші кліпи прямо в YouTube. Відразу ж відправляйте свої фото і відео друзям по електронній пошті. Викачайте додаткові ефекти з DirectorZone безкоштовно. Програма пропонує чотири різновиди відеоефектів: емоції, фільтри, рамки і спотворення. YouCam працює з ведучим ПО Instant Messaging, програма підтримує наступне ПО: Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, SKYPEAOL і Instant Messenger. YouCam - зручний інструмент для створення відображень на дисплеї, аватар, і відеокліпів з фотографій і відеофайлів, знятих на вашу веб-камеру.

Нові функції і удосконалення, реалізовані у версії YouCam 4:
• Підтримка технологій True Theater Technology гарантує виняткову якість зображення. Технологія TrueTheater Lighting забезпечить коректне перенесення кольорів і природне освітлення. А методика TrueTheater Denoise допоможе позбавитися від небажаних артефактів і усуне інші дефекти картинки.
• Завдяки підтримці технологій розпізнавання образів користувачі зможуть вбудовувати в картинку з камери інтерактивні 3D-об'єкти і здійснювати різні маніпуляції з ними. Увазі користувачів також пропонуються нові ефекти частинок (пелюстки троянд, конфетті, сніжинки та інші), здатні взаємодіяти з відеорядом.
• Одним з найбільш цікавих компонентів пакету є інструментарій для створення «аватаров». Ці віртуальні персонажі використовуються для представлення користувача під час спілкування в чаті і здатні відтворювати рухи і міміку свого «прототипу». YouCam 4 передбачає широкі возможності настройки зовнішнього вигляду аватаров.
• Користувачі YouCam 4 дістануть доступ до ресурсів веб-сервера-порталу DirectorZone. З цього сайту можна абсолютно безкоштовно завантажити величезну кількість додаткових ефектів, 3D-об'єктів, аватаров і іншого корисного контента, створеного членами співтовариства.
• Нова версія передбачає можливість публікації відеороликів на сайтах YouTube, Facebook і DirectorZone прямо з інтерфейсу YouCam.

Програма пропонує п'ять типів відео ефектів:
• Анімовані тривимірні ефекти - дуже веселі ефекти
• Емоції - роблять творчі впливи на всіх. Більш ніж 20 об'єктів
• Рамки - ці ефекти додають тему до фотографій або відео
• Спотворення - модельовані ефекти, ефект кривого дзеркала
• Інструменти малювання - роблять відео чати виразнішими,
створюючи дизайни • Фільтри - ефекти як на телебаченні

Нові можливості у версії 4:
• Відео ефекти.
• Ролеві ігри з високим рівнем відображення.
• Нові головні убори, 25 віртуальних аксесуарів.
• Сценічні ефекти.
• Подорожуйте по світу, розмовляючи онлайн!
• Нью-іойрк і Париж, станція метро і полароїдний знімок - ваші співбесідники ніколи не зможуть точно визначити, де ви знаходитеся насправді.
• Контролюйте ваші емоції в режимі онлайн - функція Emotional Stamping & Stomping.
• Записуйте відео повідомлення для днів народження і інших заходів.
• Знімайте відео веб-камерой із застосуванням безлічі ефектів
• Додайте нових фарб у ваші онлайн-беседи і записи за допомогою технології TrueTheater
• Викачуйте необмежену кількість безкоштовних ефектів з DirectorZone
• Спілкуйтеся за допомогою ефектів доповненої реальності, щоб розважити друзів
• Створюйте реалістичні аватари для ваших відеочатів
• Грайте і спілкуйтеся за допомогою нових ефектів частинок

При перемиканні з режиму миттєвого обміну повідомленнями в режим автозйомки, Ви можете застосовувати відеоефекти під час запису власного відео з веб-камери. Також можна отримувати окремі або множинні моментальні знімки, що включають красиві рамки, або доповнювати їх емоційними ефектами. Ви можете відправляти захоплене відео і фотографії по електронній пошті своїм друзям і членам сім'ї. Ви навіть можете безпосередньо вивантажувати захоплене відео в YouTube®! За допомогою даної програми Ви можете стати суперзіркою найбільшого в світі веб-сайту для обміну відеороликами.

Програма CyberLink YouCam також дозволяє періодично розширювати функціональні можливості ефектів. Ви можете завантажувати додаткові ефекти з веб-сайту CyberLink, потім імпортувати їх в програму CyberLink YouCam. Ваші творчі можливості необмежені!

What's new in v 4.1.1417.14978:
- Adds support for Intel Quick Sync Video Technology.

ОС: Windows 2000/XP/Vista/7
Інтерфейс: русифікатор / Multilanguage

Розмір: 326.83 Mb
Ліки: є
Бесплатно скачай Програма CyberLink YouCam Deluxe 4.1.1417.14978 + Rus
Download Програма CyberLink YouCam Deluxe 4.1.1417.14978 + Rus
Програма CyberLink YouCam Deluxe 4.1.1417.14978 + Rus

Дітям до 16... / Детям до 16... (2010) CAMRip бесплатно Дітям до 16... / Детям до 16... (2010) CAMRip бесплатноMadden NFL 11 (2010/ENG/Wii) скачати безплатно Madden NFL 11 (2010/ENG/Wii) скачати безплатноСправжня легенда / Настоящая легенда / Su Qi-Er (2010) DVDRip Справжня легенда / Настоящая легенда / Su Qi-Er (2010) DVDRip
Примара скачати / Безымяный автор / Призрак / The Ghost Writer Примара скачати / Безымяный автор / Призрак / The Ghost WriterAdrosoft AD Sound Recorder v5.0.1 Final RePack by скачати безплатно Adrosoft AD Sound Recorder v5.0.1 Final RePack by скачати безплатноЛітній настрій скачати / Летнее настроение - vol.5 (2010) MP3 Літній настрій скачати / Летнее настроение - vol.5 (2010) MP3
Категорія: Скачати софт | Переглядів: 1002 | Додав: Rarestep | Теги: CyberLink, RUS, YouCam Deluxe, CyberLink YouCam Deluxe | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Програма CyberLink YouCam Deluxe 4.1.1417.14978 + Rus
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024