PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
Сербський фільм / Сербский фильм / A Serbian film / Srpski film (2010) DVDScr
Сербський фільм / Сербский фильм / A Serbian film / Srpski film (2010) DVDScr
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Скачати бесплатно Nehrim: На краю долі / Nehrim: Am Rande des Schicksals (2010/RUS/GER/Add-on)
20.09.2010

Скачати бесплатно Nehrim: На краю долі / Nehrim: Am Rande des Schicksals (2010/RUS/GER/Add-on)

Скачати бесплатно Nehrim: На краю долі / Nehrim: Am Rande des Schicksals (2010/RUS/GER/Add-on)

Рік випуску: 2010
Жанр: RPG
Розробник: SUREAI
Видавництво: Bethplanet
Платформа: РС
Тип видання: Add-on
Мова інтерфейсу:
Російський
Мова озвучення:
Німецький
Таблетка: Не потрібний
Розмір: 1,71 GB

Nehrim - величезний фанатський проект досвідченої німецької команди модмейкеров SUREAI по повній переробці TES IV: Oblivion. Це не просто мод, не просто конверсія, а майже самостійна гра на базі четвертого The Elder Scrolls, але що не має з ним майже нічого спільного, окрім движка і зовнішнього вигляду.Сюжет оповідає про протистояння людей, богів і долі. Людям набридло визначення зверху - вони хочуть самі вирішувати за себе. У Неріме відбувається ряд революцій, в яких вам доведеться безпосередньо прийняти участь. Свобода волі і майбутнє людей залежать від вас, адже ви - один з обдарованих. У доповненні додано 35 частин основного квеста і близько 30 побічних квестов, багато нової зброї, броня і заклинання, проходження може зайняти близько 40-50 годин.

Особливості:
1.) Nehrim володіє великими ролевими елементами, чим Oblivion. Ми не створювали екшен з RPG елементами, насправді все навпаки. Це впливає на світ, ігрову механіку і останнє, але не по значенню - на історію.
2.) В світі Nehrim завжди є щось цікаве. Монотонні ліси і нудні підземелля? Тільки не у Nehrim. І будемо чесними: Хто хоче пробігти через землі, які можна виявити у себе за порогом? У Nehrim є ландшафти, які ніколи не були реалізовані в цій формі в грі.
3.) Історія набагато складніша, ніж просто врятувати мир. Набагато складніша. Персонажі мають особу, що пропрацювала, і вона у них міняється з часом. І хто знає, може бути буде роман між гравцем і іншим персонажем?
4.) У грі є власний саундтрек, написаний нашим музикантом Лукасом Дойшелем (Lukas Deuschel). Таким чином, навіть аудіо примусить вас насолодитися цим новим світом. І, до речі, там також присутні фолк-доля пісні, наприклад пісня від успішної німецькою группи "Schandmaul".
5.) Nehrim включає високоякісне озвучування ролей. І коли ми говоримо високоякісне, ми не маємо на увазі десять акторів і дві години проговоренного тексту; ні, ми говоримо про один з найбільших проектів озвучення, які коли-небудь були зроблені фанатами.

Системні вимоги:
*ОС: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
*Процесор: 2 ГГц/3 Ггц;
*Пам'ять: 512 Мб/1 Гб;
*Відеокарта: з 128 Мб. GeForce FX 5200 і вище.

Установка:
*Потрібний оригінал The Elder Scrolls IV: Oblivion з останнім патчем (версія 1.2.0416)
*Слідуйте інструкціям установника. Встановлювати гру треба в окрему теку, АЛЕ НЕ В ТЕКУ З OBLIVION!
*Після установки ви повинні запустити файл NehrimLauncher.exe, зайти в пункт "Файли даних" і активувати russian.esp. Після цього
можна запускати гру.
Платформа: РС
Тип видання: Add-on
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Німецький
Таблетка: Не потрібний
Розмір: 1,71 GB




Год выпуска: 2010
Жанр: RPG
Разработчик: SureAI
Издательство: Bethplanet
Платформа: PC
Тип издания: Add-on
Язык интерфейса: Русский
Язык озвучки: Немецкий
Таблэтка: Не требуется
Размер: 1,71 GB

Nehrim - огромный фанатский проект опытной немецкой команды модмейкеров SureAI по полной переработке TES IV: Oblivion. Это не просто мод, не просто конверсия, а почти самостоятельная игра на базе четвёртого The Elder Scrolls, но не имеющая с ним почти ничего общего, кроме движка и внешнего вида.Сюжет повествует о противостоянии людей, богов и судьбы. Людям надоело предопределение свыше - они хотят сами решать за себя. В Нериме происходит ряд революций, в которых вам придется непосредственно поучаствовать. Свобода воли и будущее людей зависят от вас, ведь вы - один из одарённых. В дополнении добавлено 35 частей основного квеста и около 30 побочных квестов, много нового оружия, брони и заклинаний, прохождение может занять около 40-50 часов.

Особенности:
1.) Nehrim обладает большими ролевыми элементами, чем Oblivion. Мы не создавали экшен с RPG элементами, на самом деле все наоборот. Это воздействует на мир, игровую механику и последнее, но не по значению - на историю.
2.) В мире Nehrim всегда есть что-то интересное. Монотонные леса и скучные подземелья? Только не в Nehrim. И будем честными: Кто хочет пробежать через земли, которые можно обнаружить у себя за порогом? В Nehrim есть ландшафты, которые никогда не были реализованы в этой форме в игре.
3.) История намного сложнее, чем просто спасти мир. Гораздо более сложная. Персонажи имеют проработанную личность, и она у них меняется со временем. И кто знает, может быть будет роман между игроком и другим персонажем?
4.) В игре есть собственный саундтрек, написанный нашим музыкантом Лукасом Дойшелем (Lukas Deuschel). Таким образом, даже аудио заставит вас насладиться этим новым миром. И, кстати, там также присутствуют фолк-рок песни, например песня от успешной немецкой группы "Schandmaul".
5.) Nehrim включает в себя высококачественное озвучивание ролей. И когда мы говорим высококачественное, мы не имеем в виду десять актеров и два часа проговоренного текста; нет, мы говорим об одном из самых больших проектов озвучки, которые когда-либо были сделаны фанатами.

Системные требования:
*ОС: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
*Процессор: 2 ГГц/3 ГГц;
*Память: 512 Мб/1 Гб;
*Видеокарта: с 128 Мб. GeForce FX 5200 и выше.

Установка:
*Требуется оригинал The Elder Scrolls IV: Oblivion с последним патчем (версия 1.2.0416)
*Следуйте инструкциям установщика. Устанавливать игру надо в отдельную папку, НО НЕ В ПАПКУ С OBLIVION!
*После установки вы должны запустить файл NehrimLauncher.exe, зайти в пункт "Файлы данных" и активировать russian.esp. После этого можно запускать игру.
Платформа: PC
Тип издания: Add-on
Язык интерфейса: Русский
Язык озвучки: Немецкий
Таблэтка: Не требуется
Размер: 1,71 GB
Бесплатно скачай Скачати бесплатно Nehrim: На краю долі / Nehrim: Am Rande des Schicksals (2010/RUS/GER/Add-on)
Download Скачати бесплатно Nehrim: На краю долі / Nehrim: Am Rande des Schicksals (2010/RUS/GER/Add-on)
Скачати бесплатно Nehrim: На краю долі / Nehrim: Am Rande des Schicksals (2010/RUS/GER/Add-on)

Зеркала 2 / Mirrors 2 (2010) DVDRip скачати безплато Зеркала 2 / Mirrors 2 (2010) DVDRip скачати безплатоЯрослав. Тисяу роів назад / Ярослав. Тысячу лет назад / Ярослав. Тысячу лет назад (2010) DVDRip новинка Ярослав. Тисяу роів назад / Ярослав. Тысячу лет назад / Ярослав. Тысячу лет назад (2010) DVDRip новинкаВоры в законе: Злодії в законі: Життя вдалося / Жизнь удалась / Ganavim Ba Hok (2010) DVDRip бесплатно Воры в законе: Злодії в законі: Життя вдалося / Жизнь удалась / Ganavim Ba Hok (2010) DVDRip бесплатно
Battlefield: Bad Company 2 (2010/Rus/RePack by R.G. ReCoding) Battlefield: Bad Company 2 (2010/Rus/RePack by R.G. ReCoding)Скачати Windows 7 BLACK EDITION 8 in 1 CLUB CUBA Release 11.10.2010 Скачати Windows 7 BLACK EDITION 8 in 1 CLUB CUBA Release 11.10.2010Хищники / Predators (2010) DVDRip Хищники / Predators (2010) DVDRip
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1355 | Додав: Pirat | Теги: Скачати бесплатно Nehrim: На краю д | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Скачати бесплатно Nehrim: На краю долі / Nehrim: Am Rande des Schicksals (2010/RUS/GER/Add-on)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024