PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
фільм Френк і Еліс / скачать Фрэнки и Элис / Frankie and Alice (2010)
фільм Френк і Еліс / скачать Фрэнки и Элис / Frankie and Alice (2010)
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Superbox / X: Superbox (2010)
03.03.2011

Superbox / X: Superbox (2010)

Superbox / X: Superbox (2010)
Інформація про Гру
Назва: X: Superbox
Жанри: Space Simulator / 3D / Trade
Мова Інтерфейсу: Російський (текст і
озвучення)
Рік випуску: 2010
Розробник: Egosoft
Видавець: Deep Silver / EgoSoft
Тип видання: RePack
Пігулка: Не потрібний
Формат файлу: iso
Платформа: РС
Розмір файлу: 14.86 Gb

Опис: Ця гра вже стала еталоном серед космічних симуляторов. Віртуальньная життя в реальному зоряному небі, відтвореному по знімках NASA. Завдяки розвиненому штучному інтелекту ігрові персонажі стають небезпечними суперниками, як в битвах, так і в торгівлі. Цей світ об'єднаний складною мережею економічних зв'язків, створюючих міжгалактичну систему торгівлі, в якій враховується співвідношення попиту і пропозиції в різних секторах. На належній висоті реалізована і бойова частина гри: сильний фізичний движок гри симулює якнайтонші нюанси руху корабля в міжзоряному просторі. А завдяки гнучкій системі модифікацій кожен корабель стає дійсно унікальним.

Збірка "X Superbox" містить всі ігри по всесвіту "Х", зі всіма актуальними оновленнями, для забезпечення повної сумісності з Microsoft Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) і Windows 7 (32 і 64-розрядних ). Всі ігри офіційно представлені без якої-небудь системи захисту!

X: Beyond The Frontier \ Х: По той бік межі (v.2.2)
Ця гра - фактично продовження хіта "Elite". Ви - льотчик-випробувач першого космічного корабля землян, оснащеного гипер-драйвом. Система спрацювала навіть трохи добріше, ніж очікувалося... У результаті ви опинилися на іншому кінці Галактики, в абсолютно недослідженій області. На щастя, вам вдалося умовити якогось Teladi дати вам грошей в борг, хай і під безсовісний відсоток. Зате тепер є можливість почати свою справу, торгувати, заробляти гроші на апгрейд корабля і якщо пощастило - знайти шлях додому...

X: Tension \ Х: Мобілізація (v.2.2)
Цю гру можна було б назвати продовженням X-beyond the frontier, коли б не одна деталь - в грі начисто відсутній сюжет. Причому, це зовсім не означає, що в грі робити нічого - швидше навпаки. Починається гра з того, що пілот Бреннан, в попередній грі що зіграв вельми чималу роль в перемозі над расою машин - Ксенонамі (або Зенонамі - кому як подобається), чекає лагодження гіпердвигуна свого корабля, щоб нарешті повернутися додому. Але за законом жанру ученим не вдається нічого зробити, і Бреннан отримує невеликий кораблик (такий дар від місцевого уряду, багатьом зобов'язаного пілотові) і відправляється "у вільне плавання". З цієї миті загалом і починається гра.

X2: The Threat \ Х2: Загроза (v.1.5)
Всесвіт в X2 — величезна, і в ній ви вольні робити все, що тільки душі завгодно. Заробляти на життя, займаючись каботажними перевезеннями на короткі відстані, або пуститися в тривалий рейс в покинутий куточок Галактики, щоб привезти на віддалену планету цінний вантаж і покласти в кишеню кругленьку суму. Ви можете стати торговцем, купувати і продавати корисні копалини або закластися головорізом — красти і угонити чужі кораблі. Ви вольні будувати ферми, фабрики і створювати торгові імперії або ж очолити найстрашніший піратський клан, сколотити величезний флот і здійснювати набіжи на всіх, хто по необережності перебіжить вашу зоряну дорогу. Ви можете навіть твердо встати на шлях виправлення і, викупивши у однієї з шести рас, що населяють Галактику, поліцейську ліцензію, зайнятися праведною боротьбою з космічними піратами і зробити кар'єру отакого космічного шерифа. Все залежить тільки від вас — гра не обмежує вашу свободу і не заставшиляєт котитися по сюжетних рейках, як це було в Freelancer... Проект відрізняє дивовижне поєднання повної свободи дій і необов'язкового проходження основній сюжетній лінії. Головне - банківський рахунок, який поповнюється за рахунок торгівлі, захоплення кораблів і вантажів, приватних замовлень, полювання на піратів, контрабанди або в результаті підстави своєї власної торгової імперії з флотом транспортних і бойових кораблів. У грі близько 70 типів кораблів, більшістю яких гравець може управляти особисто, розвиненої економічної системи, не поступливої "Капіталізму" знаменитого Чана Тревора, і високопрофесійного графічного виконання: будь-який ськріншот можна сміливо розміщувати на робочому столі.

Х3: Reunion \ Х3: Возз'єднання (v.2.5)
Ця гра вже стала еталоном серед космічних симуляторов. X3 пропонує гравцеві повну свободу дій – віртуальне життя в реальному зоряному небі, відтвореному по знімках NASA. Завдяки розвиненому штучному інтелекту ігрові персонажі стають небезпечними суперниками, як в битвах, так і в торгівлі. Цей світ об'єднаний складною мережею економічних зв'язків, створюючих міжгалактичну систему торгівлі, в якій враховується співвідношення попиту і пропозиції в різних секторах. На належній висоті реалізована і бойова частина гри: сильний фізичний движок гри симулює якнайтонші нюанси руху корабля в міжзоряному просторі. А завдяки гнучкій системі модифікацій кожен корабель стає дійсно унікальним.
Гра «X3: Возз'єднання» виходить в найостаннішій версії – 2.5, безперечною перевагою якої є можливість побудувати власну станцію-штаб всесвіту Х. Благодаря якісному перекладу, створеному при поддержке російського фанклубу www.elite-games.ru, гра стане доступною ще більшому числу пілотів, що мріють про освоєння космосу.

Х3: Terran Conflict \ Х3: Земний Конфлікт (v.3.1)
Наступив час, якого так чекали поклонники самої епічної і непередбачуваної космічної саги! Новий розділ відкриває подробиці масштабного галактичного конфлікту. Після зіткнення всесвіту Ікс і наший Галактики встановилися нові зв'язки. Розквіт торгівлі, мистецтв, обмін досвідом привели до небувалої співпраці самих різних рас і народів. Але деякі політики побачили можливість підсилити позиції через конфронтацію. Сплески ксенофобії з обох боків породили недовір'я і кризу відносин. Почалися і військові зіткнення. Поки земляни і інопланетні цивілізації шукають шляхи виходу з непростої ситуації, на околицях Всесвіту виникла нова загроза. Смерть загрожує всім живим істотам, і зупинити кінець світу представляється непростою справою. Чи зуміють нації різних зоряних систем домовитися і спільно виступити проти загального ворога, або хаос візьме верх?

Продовження видовища і захоплює космічного симулятора надає тобі можливість виступити на стороні землян. До твоїх послуг більше сотні космічних кораблів, нових деталей і поліпшень, смертоносних систем озброєння. Відтепер тобі під силу брати ворога на абордаж! Тебе знов чекає приголомшлива графіка, інтригуючий сюжет і величезна кількість побічних завдань і місій. Досліджуй космічні простори, візьми участь в битвах у далеких зірок і відкрий таємниці галактик. Від тебе, простого пілота, відтепер залежить доля цілих цивілізацій!

Cистемные вимоги:
• Операційна система: Microsoft® Windows® XP / Vista / Seven
• Процесор: Pentium® IV or AMD® equivalent at 2.0 GHz
• Оперативна пам'ять: 1 Гб
• Відеокарта: nVidia GeForce 8600 256 Мбайт / ATI Radeon X1950
256 Мбайт • Звукова карта: Сумісна з DIRECTX 9.0c
• Вільне місце на жорсткому диску: 14 Гб

Особливості RePacka:
• Репак заснований на ліцензійних версіях ігор від Нового Диска і зроблений в соответсвії із
зарубіжним виданням від Deep Silver • Нічого не вирізане / не перекодовано / ігрові ресурси не розпаковувалися
• Вибір варіанту перекладу для ігор "Х3: Возз'єднання" і "Х3: Земний Конфлікт" - Новий Диск або Elite Games
• Версії ігор:
• "Х: По той бік межі" - 2.2
• "Х: Мобілізація" - 2.2
• "Х2: Загроза" - 1.5
• "Х3: Возз'єднання" - 2.5
• "Х3: Земний Конфлікт" - 3.1
• Додані офіційні Bonus Packages (установка з меню Автозапуску)
• БОНУС!: Збірка додаткових матеріалів - Відео, Ськріншоти, Саундтрек, Книги
• МЕГАБОНУС!: Офіційний BONUSDVD із зарубіжного видання "X: Superbox"
• The X Encyclopedia (англ.)
• Реліз R.G.Catalyst



Бесплатно скачай Superbox / X: Superbox (2010)
скачати Децл a.k.a. Le Truk - Тут і зараз (2010) скачати Децл a.k.a. Le Truk - Тут і зараз (2010)Скачати 3D малюнки на асфальті Скачати 3D малюнки на асфальтіЕнциклопедія бандитських тутйоровок Енциклопедія бандитських тутйоровок
Скачати Windows XP Pro SP3 VLK Rus Simplix Edition x86 20.07.2010 безкоштовно Скачати Windows XP Pro SP3 VLK Rus Simplix Edition x86 20.07.2010 безкоштовноFront Mission Evolved (2010/XBOX360/ENG/RegionFree) Front Mission Evolved (2010/XBOX360/ENG/RegionFree)Sims 3: The Fast Lane Stuff (2010/ENG/RUS/MULTI/Add-on) бесплатно скачати Sims 3: The Fast Lane Stuff (2010/ENG/RUS/MULTI/Add-on) бесплатно скачати
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1841 | Додав: Rarestep | Теги: Гра, Игры, Superbox, X Superbox, ігри | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Superbox / X: Superbox (2010)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024