PIRATUK.at.ua
знайдеться все
Головна сторінка Новини RSS Написати нам
Категорії розділу
Скачати фільми [965]
Скачати музику, кліпи [498]
Скачати ігри [313]
Скачати софт [237]
Скачати все інше [119]
Випадковий фільм
16 бажань / 16 желаний / 16 Wishes (2010) HDTVRip бесплатно скачати
16 бажань / 16 желаний / 16 Wishes (2010) HDTVRip бесплатно скачати
Інформація
Вітаємо тебе на сайті PIRATUK.at.ua тут ти знайдеш завжди найцікавішу і найсвіжішу інформацію зі всього інтернету. Тут є: фільми, ігри, музика, кліпи, софт, програми та багато іншого. Хочемо звернути Вашу увагу що на сайті не міститься жодного файлу, всі файли знайдені в вільному доступі в інтернеті. Якщо Ваші авторські права порушуються просто напишіть нам і ми все виправимо.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 354
Статистика
Головна » Скачати ігри » Borderlands Game of the Year Edition (2010)
16.03.2011

Borderlands Game of the Year Edition (2010)

Borderlands Game of the Year Edition (2010)
Borderlands суміщає в собі кращі риси фантастичного бойовика і ролевої гри. Дія відбувається на негостинній планеті, по якій колоністи переміщаються не тільки пішки, але і на озброєних до зубів автомобілях. Агресивні представники місцевої фауни і безпринципні банди вимушують поселенців із зброєю в руках боротися за своє життя. Безпрецедентний арсенал, що складається з 500 тисяч видів зброї, обширний автопарк, непізнаний підступний мир і захоплюючі фантастичні пригоди не залишають ні секунди для нудьги.

Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавець: 2K Games
Видавець в Росії: 1C
Платформа: РС

Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Англійський, Російський (від TTL T.Community)
Мова озвучення: Англійський
Пігулка: Ушита
Розмір: 4,36 Гб + 5,77 Гб

Опис гри: Колонізація далеких світів - це квиток в один кінець. Величезні неповороткі зорельоти поселенців просто не можуть повернутися назад. Після посадки на планету вони перетворюються на перші міста, опорні пункти, з яких колоністи починають дослідження невідомого і часто небезпечного навколишнього середовища. Але благополуччю пілігримів заважають не тільки неземні чудовиська і суворий клімат. Поступово розповзаючись по планеті, люди знаходять приводи для ворожнечі один з одним, і ось вже старі пороки заражають нові світи. Чи зумієте ви вижити в таких умовах?

Особливості гри:
* Справжня ролева модель. На вибір представлено чотирьох персонажів, яких потрібно розвивати за допомогою заробленого в боях досвіду. Герої знаходять нові здібності і освоюють різні спеціальності.
* Організовані сумісні дії. Завдання можна виконувати як наодинці, так і разом з друзями. Причому зовсім не обов'язково проходити спільно всю кампанію. Ви можете звернутися до іншого гравця за допомогою для виконання конкретної
місії, після чого ваші шляхи знов розійдуться.
* Нетривіальний графічний стиль. Borderlands вигідно відрізняється від інших представників жанру своїм незвичайним оформленням, в якому традиційні технології поєднуються з намальованими текстурамі.
* Неосяжний арсенал. У грі представлені сотні тисяч видів зброї, причому кожен з них володіє своїми особливостями, сильними і слабкими сторонами.
* Автопокаліпсис! Беріть участь в грандіозних автомобільних битвах, в ході яких машини отримують реалістичні пошкодження і ефектно вибухаются.

Системні вимоги:
* ОС: Windows: XP / Vista / 7
* Процесор: Pentium IV 2.4 GHz
* Оперативна пам'ять: 1 Gb / 2 Gb
* Відео: 256 Mb RAM
* Аудіо: DIRECT-X 9.0 compatible
* Вільне місце на жорсткому диску: 8 Gb

Опис DLC:
The Zombie Island of Dr Ned
Аддон до оригінальної Borderlands. У оригінальну гру додані нові квести, зброя, локації і персонажі. Нас познайомлять з доктором Недом (чиє ім'я винесене в заголовок), якому потрібно допомогти вилікувати жителів містечка Jakobs Cove від вірусу, що обертає мирне населення в... звичайно ж, зомбі.
Claptrap's New Robot Revolution
Запрошує поклонників одиночної і кооперативної гри взяти участь в придушенні повстання клаптрапов на пандорі. Четверо героїв опиняться в самому пеклі громадянської війни між вооруженнимм військами Hyperion Corporation і смертоносною армією клаптрапов, предводителем яких є підступний Ninja Assassin. В ролі одного з чотирьох мисливців за Притулком, гравцям доведеться забути старі образи на Hyperion Corporation (і неважливо, що вони постійно намагалися стерти героїв з лиця землі) і допомогти в боротьбі з майстром кунг-фу Ninja Assassin.
The Secret Armory of General Knoxx
Подарує четвірці мисливців за головами гори нових цікавих місій, які доведеться виконувати на просторах «справді величезних рівнів», створених для покатушек на машині. У арсеналі бійців очікується солідне збільшення, вражий звіринець розшириться за рахунок гігантських роботів, павукоподібних і чогось ще розміром з триповерховий будинок. Розрахована нова порція контента на бійців, що доросли хоч би до 34-го рівня.
Mad Moxxis Underdome Riot
Підходить для одиночного і кооперативного проходження. Доповнення приплюсує до ігрового світу три нові арени для режиму Riot Mode, в якому потрібно розправлятися з натовпами звірячо небезпечних монстрів, збираючи їх амуніцію. Як повідомляє MTV Multiplayer, проходження тільки однією з цих локацій може зайняти до шести годин. Окрім цього, адд-он принесе в гру збільшення максимального порогу на кількість речей, що зберігаються, а також здатність отримувати два бонусних очка skill points як приз за виконання завдань, що дасть додаткові можливості для прокачування персонажа.

Особливості Repack'а:
- Нічого не вирізане
- Відео потиснене на 55%
- Інтегрований російський текст від TTL T.Community (установка опциональная)
- Гра пропатчена до версії 1.4.1
- Установка необхідного ПО: DIRECTX, Visual C++ Redistributable, Nvidia Physx
- Час установки - близько 17 хвилин
- Можна записати на одну DVD5.
- Автор репака - Dumu4
Бесплатно скачай Borderlands Game of the Year Edition (2010)
Download Borderlands Game of the Year Edition (2010)
Borderlands Game of the Year Edition (2010)

скачати Гидке каченя / Скачать Гадкий утенок скачати Гидке каченя / Скачать Гадкий утенокГарі Поттер і Дари смерті: Частина 1 / Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010) Гарі Поттер і Дари смерті: Частина 1 / Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010)Скачати 3D малюнки на асфальті Скачати 3D малюнки на асфальті
Need For Speed World (2010/ENG/Open Beta) скачати Need For Speed World (2010/ENG/Open Beta) скачатиЩоденник слабака / Дневник слабака / Diary of a Wimpy Kid (2010) HDRip бесплатно скачати Щоденник слабака / Дневник слабака / Diary of a Wimpy Kid (2010) HDRip бесплатно скачатиКопи в глибокому запасі (2010/DVDRip) Копи в глибокому запасі (2010/DVDRip)
Категорія: Скачати ігри | Переглядів: 1004 | Додав: Rarestep | Теги: of the Year Edition, Borderlands Game of the Year Editio, game, Borderlands | Рейтинг: 0.0/0
Прокоментуй новину Borderlands Game of the Year Edition (2010)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ваш профіль
Вітаю Вас турист ,
БЕЗ АВАТАРА

Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024